Sådan sørger kvinde for, at eks’en aldrig får en Tinder-date igen

Benjamin undrede sig over, at han ikke havde fået et ’match’ på dating-app’en i lang tid. Det var der en god grund til

Ekskæresten havde en finger med i spillet, da Benjamin ikke havde fået nogen dates i flere måneder. (Arkivfoto: AP)
Ekskæresten havde en finger med i spillet, da Benjamin ikke havde fået nogen dates i flere måneder. (Arkivfoto: AP)

Benjamin Hurley fra den lille britiske by Widnes havde ikke været inde på sin profil på dating-app’en Tinder i omkring to måneder. Da han efter et stykke tid undrede sig over, at han slet ikke havde fået nogen såkaldte ’matches’, fik hans nysgerrighed ham til at gå ind på den ellers næsten tørkelagte app.

Det viste sig, at Benjamin Hurleys ekskæreste i høj grad havde noget at gøre med, at han ikke havde fået nogen højre-swipes i lang tid.

I det lille tekstfelt, hvor brugere af dating-tjenesten kan skrive lidt om sig selv, havde eks’en nemlig været inde og fifle med beskrivelsen, så den ikke ligefrem solgte ham på den bedste måde.

’Jeg havde en kæreste indtil hun fandt min tinder-profil…’ indleder den alternative tekst, som Benjamin Hurley fandt temmelig sjov, og selv valgte at lægge op på sin facebook-profil onsdag eftermiddag.

’Lad os bare sige det sådan, at jeg er serie-utro og bruger det meste af min tid på at se mig i spejlet. Jeg tjekker mig selv ud mindst 30 gange om dagen. Jeg kan ikke sige sandheden. Jeg har ingen sans for humor, og jeg er generelt en nar. Men det gode er, at jeg er single nu.’ Har ekskæresten skrevet videre på fyrens Tinder-profil.

Not been on tinder for a while. Go on to find this, the ex has Hacked me account 󾌴󾌴󾍔󾍔✊✊

Posted by Benjamin Michael Hurley on Wednesday, 9 March 2016

Til britiske Metro fortæller Benjamin Hurley, at det lykkedes den unavngivne ekskæreste at komme ind på hans dating-app ved at hacke hans facebook-konto, som også kan bruges til at logge på Tinder.

- Jeg syntes faktisk, at det var ret sjovt. Jeg snakkede med hende for første gang siden da i går – hun var bare chokeret over, at det havde taget mig så lang tid at opdage det, siger han.

Forleden fik en fyr en snedig plan, da ekskæresten nægtede at aflevere en dyr iPhone. Se her, hvad han gjorde.

 

10 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere