Se den her: Christopher har dyrket verdens største gulerod

Den 34-åriges fascination af kæmpe-grøntsager har skaffet ham en plads i Guinness World Records

Her står den stolte far, Chris Qualley, med sin enorme skabelse. Foto: Caters
Her står den stolte far, Chris Qualley, med sin enorme skabelse. Foto: Caters

Det vil ikke være helt ved siden af at kalde Christopher Qualley for en ægte 'Kong Gulerod'. Den 34-årige mand fra Minnesota, USA, har nemlig dyrket den største gulerod i verden. Intet mindre.

Den orange krabat vejer intet hele 10,17 kilo, og kampvægten har skaffet den og dens ejermand en plads i Guinness World Records. Og det er faktisk også ganske fortjent, for der er lagt hårdt arbejde i projektet.

Den store rodfrugt har fået lov til at hygge sig i jorden i hele ni måneder, mens dens skaber har passet og plejet den: Taget den ind, når det har været for koldt udenfor. Sat den ud, når vejret var til det.

- Jeg plantede guleroden indenfor i januar, og jeg var nødt til at beholde den inden for under lys, indtil det i foråret blev varmt nok til at flytte den udenfor, forklarer rekordindehaveren til Caters News Agency.

- I alt har det taget ni måneder at dyrke guleroden - nøjagtigt som med en rigtig baby - og selvom jeg ikke har målt dens længde endnu, regner jeg med, den er omkring 60 centimeter lang.

Kæmpe passion for kæmper
Den gigantiske gulerod er ikke den eneste kæmpe i Chrisstopher Qualleys køkkenhave. Familiefaren gror også kæmpe-vandmeloner, kæmpe-kålroer og kæmpe-tomater - og så er han i øvrigt indehaver af Minnesota-rekorden for kæmpe-græsker med et 870 kilo tungt pragteksemplar.

Men selvom det måske kan virke oplagt, at Christopher Qualley med sin orange kalorius begiver sig ud i at lave en kæmpe omgang coleslaw eller måske endda verdens største gulerodskage, er det ikke det, der er planen:

- Jeg gror også spiselige grøntsager, så det er ikke nødvendigt at spise giganterne, fortæller han

Noget andet, der er en anelse større end gennemsnittet, er Robertos penis. Den er næsten en halv meter lang.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen