Se hvorfor sygeplejersker ville have selfie med nyfødt baby

Tyrkisk baby bliver nu kaldt 'kærligheds-babyen' på grund af et medfødt modermærke i panden formet som et perfekt hjerte - jeg elsker dig mor 

Det lykkelige ægtepar bliver her fotograferet sammen med søn med det hjerteformede modermærke i panden. Sygeplejerskerne stod også i kø for at få taget selfies med den lille åbenbaring. (Foto: Polfoto)
Det lykkelige ægtepar bliver her fotograferet sammen med søn med det hjerteformede modermærke i panden. Sygeplejerskerne stod også i kø for at få taget selfies med den lille åbenbaring. (Foto: Polfoto)

Det tyrkiske forældre-par 30-årige Murats Engin og hans 28-årige kone Ceyda fik sig noget af en overraskelse, da deres søn Cinar for nylig blev født med et usædvanligt hjerteformet modermærke i panden. Det var, som om sønnen med sit fantastiske modermærke uden ord sagde: Jeg elsker dig mor. Tak fordi jeg blev født.

Det lykkelige ægtepar tog straks et par billeder sammen med deres nyfødte søn, og den lille familie på tre strålede af lykke. Og der gik helller ikke lang tid, før sygeplejerskerne på fødeafdelingen stod i kø for at få taget selfies med den lille 'åbenbaring' med det perfekte hjerteformede modermærke i panden.

Den stolte far fortæller i øvrigt, at han var den første, der fik øje på det specielle modermærke efter fødslen af sønnen.

Græd af glæde
- Da en sygeplejerske havde tørret blodet af min nyfødte søns ansigt, fik jeg straks øje på det usædvanlige modermærke. Jeg var meget overrasket, da jeg fandt ud af, at modermærket var formet som et perfekt hjerte. Det var vanskelig for mig at at lade være med at græde af glæde, siger Murats Engin til den britiske avis Daily Mail og tilføjer:

- En sygeplejersker skreg. Åh Gud. Det er utroligt. Det er en kærligheds-baby. Og kort efter dukkede tre andre sygeplejersker op for at få taget selfies med min søn.

I dag er den lille Cinar 14 måneder gammel og er en utrolig populær lille dreng, der selvfølgelig har fået kælenavnet 'kærligheds-babyen'. Og i den tyrkiske by Ankara har han allerede fået masser af fans, der vil fotograferes sammen med ham.

For ca. en uge siden fik den britiske kvinde en søn, efter at hun faktisk fire gange via scanninger havde fået at vide, at hun skulle have en datter:

Fire skanninger viste, at hun skulle have en pige. men så fik hun en dreng  

11 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere