Se sabelslugeren, der ikke kan få nok

For nogle gøglere er en enkelt disciplin ikke nok, som den jonglerende sabelsluger i klippet herunder er et glimrende og frygtindgydende eksempel på

Sabelslugeren fra Edinburghs gader udfordrer sig selv med jonglering med fire bolde. (Video: AP)

Som om det ikke skulle være udfordrende nok at sluge et meterlangt stålsværd og holde det i spiserøret, vælger en af de optrædende til kunst- og performance-festivalen Edinburgh Festival Fringe at gøre det samtidig med, at han jonglerer med fire bolde.

Intl. kendte - 24. jul. 2015 - kl. 21:35 Røven i vejret og på rulleskøjter

Festivalen foregår, som navnet antyder, i Edinburgh i Skotland hver år. På sin hjemmeside beskrives festivalen som 'the greatest show on Earth', men hvis resten af programmets underholdning ligner det i videoklippet ovenfor, vil der formentlig være delte meninger om den påstand.

Den endnu unavngivne jonglerende sabelsluger slipper tilsyneladende uskadt fra tricket, men det dog tydeligt, at jonglering med et sværd i halsen ikke er hans yndlingsdisciplin. Kun knap ti sekunder formår han præstationen, før han må gribe boldene og med et snuptag hive sværdet ud af munden.

Edinburgh Festival Fringe har tidligere præsenteret underholdning fra det omvandrende freak-show, gadekunstneren Space Cowboy alias australske Chayne Hultgren, samt flere andre 'kendte' sabelslugere.

Se også: Grand Prix-ekspert: Det farverige freakshow er aflyst

Til fans af gadegøgl kan det oplyses, at den skotske festival, der startede 3. august, fortsætter måneden ud.

4 kommentarer
Vis kommentarer