Selvudnævnt dommedags-profet: På søndag starter syv års katastrofe

Jorden bliver ramt af stribevis af vulkanudbrud, jordskælv og flodbølger, vurderer han

Foto: AP.
Foto: AP.

Den selvudnævnte dommedagsprofet amerikaneren David Meade skabte overskrifter verden over, da han påstod, at Jorden ville blive smadret af en skjult planet og dræbe alle 23. september.

Det skete ikke, og han skyndte sig derfor at melde ud, at han aldrig havde sagt ovenstående, men at han stadig stod ved, at planeten, som han betegner som 'Nibiru', en dag vil ramme Jorden.

Og nu er han kommet med en ny forudsigelse.

Denne gang påstår han, at planeten 'Nibiru' vil passere Jorden søndag 15. oktober, og derefter vil vi blive ramt af syv års katastrofe, der indebærer vulkanudbrud, flodbølger og jordskælv.

Det skriver Washington Post.

NASA afviser, at en sådan planet skulle befinde sig så tæt på Jorden i Solsystemet, at den rent faktisk ville kunne ramme Jorden.

'Planet 9'
Ifølge Christoffer Karoff, der arbejder ved Institut for Fysik og Astronomi på Aarhus Universitet, har man fundet tegn på, at der eksisterer en ukendt planet, men man har endnu ikke kunnet bekræfte det.

- Vi har formodninger om, at der måske kunne findes en planet i det alleryderste af Solsystemet, men vi er ikke sikre. Vi har ikke set den endnu, men vi leder efter den, fortæller han til Ekstra Bladet.

Men denne planet, som bliver betegnet som 'Planet 9', er ikke en trussel for Jordens befolkning, da den ifølge Christoffer Karoff 'befinder sig mere end 100 gange længere væk fra solen, end Jorden gør'.

- Han (David Meade, red.) påstår, at den skulle komme helt ind, hvor vi befinder os i Solsystemet, og det er ikke muligt. Hvis den skulle være i stand til det, så havde den været derinde før, og så havde vi set det. Så det er helt stensikkert, at Planet 9 ikke kommer så tæt på og rammer os, siger han til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Den er ikke i vores baghave - den er i de allerfjerneste egne af solsystemet. Den skulle have en bane på 20.000 år, så den bevæger sig relativt langsomt rundt om Solen.

Christoffer Karoff understreger, at det ikke er muligt, at denne planet kan forårsage rækker af vulkanudbrud, jordskælv og flodbølger, som David Meade mener.

- Selvfølgelig er der meteorer, der rammer os engang i mellem, men de er meget mindre. Vi kan selvfølgelig ikke afvise, at der om et halvt år eller to år kommer en meteor, der er mange gange mindre, end det han forudsiger, og rammer Jorden. Det vil kunne forårsage noget skade, men ikke i den størrelse, han forudsiger.

Bryant påstod, at han var sendt tilbage fra år 2048 - og så kom han med vanvittig advarsel om fremtiden.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen