Sexgaranti og masser af stoffer: Her er vanvidsferien, der vækker harme

'Alle pigerne tjener dig og får dig til at føle dig som en konge', skriver colombiansk ferie om en vild vanvidsferie. Se en video fra vanvidsferien her - uegnet for børn, da nøgenhed forekommer

Se reklamen for den vanvittige ferie her. Uegnet for børn, da nøgenhed forekommer. Video: PR

Sunny Beach-smadder og festferie i Magaluf ligner pludselig pensionistferie i Harzen med lange gåture, blommer i madeira og engelske detektivserier, når man ser videoen herover.

Et colombiansk rejsebureau med det elegante navn 'Good Girls Company' inviterer nu til en ferie, der er alt andet end politisk korrekt. 'Sex Island' hedder den - og firmaet bag lover alt, hvad hjertet begærer. 30 billetter sælger de til ferien, og ifølge arrangøren kan de kan alle forvente:

- 60 flotte prostituerede, hvor man kan hygge sig med to valgfrie om dagen. Og 'uendeligt mange kondomer'.

- Privat ø og luksus-yacht.

- Fri bar, god mad og 'narko-venlige piger'. Du må således nyde alle de stoffer du vil, lover de.

Videoen giver en smagsprøve på, hvad man kan forvente. Her er flotte, sydamerikanske kvinder, måltider serveret på nøgne kvinder og flotte omgivelser.

Lyder det fristende finder ferien sted mellem den 24. og 27. november og koster den nette sum af 5.000 dollars, der svarer til lige under 32.000 kroner. - Og så selvfølgelig en flybillet til den colombianske by, Cartagena, der ifølge Momondo kan fåes til lige omkring 6.700 på datoerne.

Synes man derimod, at ferien er lige lovligt meget af det gode, er man ikke alene. Firmaets konto på YouTube er således blevet lukket, og omkring på de sociale medier er der blevet vakt harme over den offensive luksusferie.

Der er også tvivl om, hvorvidt det er lovligt. Ifølge Newshub er prostitution lovligt i Colombia, men ikke bordelvirksomhed.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen