Shit! Jaloux hund ødelagde bryllupsfoto

Hunden Hazel sendte et klart signal til gommen

Hunden Hazel stjæler bryllupsfotoet. Foto: Ritzau Scanpix/Mercury Press
Hunden Hazel stjæler bryllupsfotoet. Foto: Ritzau Scanpix/Mercury Press

De fleste af gæsterne til Luke og Demi Bishops romantiske bryllup på Treasure Island i Florida var i fremragende humør, men en enkelt skilte sig i den grad ud fra mængden.

Brudens hund, den tre år gamle golden retriever Hazel, var knapt så begejstret som resten af gæsterne og den fik sendt et klart signal,  da parret skulle foreviges på den romantiske strand efter vielsen.

Hazel, der var klædt ud som brudepige, stjal fuldstændig billedet, da fotografen knipsede bryllupsfotoet. I samme sekund satte hunden sig ved strandkanten og lagde en ordentlig hømhøm, mens den skulede til gommen.

Hunden laver onde øjne
- Hazel har noget med min mand. Da han kom ind i mit liv, var hun ikke vant til drenge, og hun sender ham ofte 'onde øjne'. Hun lytter heller ikke, når han giver hende en ordre, men gør alt hvad jeg siger med det samme, forklarer den 22-årige brud, Demi Bishop til New York Post.

Ifølge Demi er Hazel meget beskyttende, og hunden blev først glad, da bruden gav hende en masse opmærksomhed:

- Efter hun havde skidt på stranden, løb Hazel ud i vandet. Jeg blev grebet af stemningen og løb ud til hende i vandet, stadig med bryllupskjolen på. Jeg har aldrig set hende være så lykkelig, og jeg blev derude sammen med hende i 15 minutter, fortæller bruden, hvis venner muntrer sig over episoden på hendes Facebook-side, hvor hun i øvrigt betegner dagen som 'den bedste i mit liv'.

74 kommentarer
Vis kommentarer