Simon ville have større bryster til sin veninde: Her er hvad han fik

James Fridman har succes med at give brugerne præcis, hvad de beder om

James Fridman er blevet et hit de sociale medier, hvor han hjælper folk med at photoshoppe deres billeder. (Foto: James Fridman)
James Fridman er blevet et hit de sociale medier, hvor han hjælper folk med at photoshoppe deres billeder. (Foto: James Fridman)

Simon ville gerne have et billede, hvor hans veninde havde større bryster.

Og hvad gør man så, hvis man ikke selv er en haj til photoshop?

Man søger selvfølgelig hjælp på internettet, hvor folk som designeren James Fridman sidder klar til at hjælpe.

James Fridman hjælper brugere, der gerne vil have ændret deres billeder, det eneste de skal gøre, er at sende billederne til ham, skrive hvad de gerne vil have lavet om, og så klarer han resten.

Man skal bare huske, at være meget præcis i sine formuleringer. Ellers ender man som Simon, der måske nok ønskede sig større bryster på sin veninde, men i stedet fik et par veldrejede størrelser selv.

Selv om han kun har tweetet 17 gange, er billederne, som James sender retur til de håbefulde modtagere i fuld offentlighed, blevet så populære, at han har mere end 93.000 følgere.

Lægger man hans følgere på instagram oveni er han langt over 100.000.

Selv om det kan virke som sjov og ballede, er James ikke bange for at blive en smule alvorlig.

Da en pige sendte ham et billede og bad om at komme til at ligne Kim Kardashian, valgte James at sende det præcist samme billede retur med ordnene.

- Du er smuk. Ingen grund til at gå efter et Kardashian-look.

Mange kvinder vil gerne ligne Kim Kardashian, som udover at være gift med superstjernen Kanye West, også er et hit på sociale medier, hvor hun har 63 millioner følgere på instagram.

Men det er en anden kendis-kvinde der topper listen over kvinder med flest følgere. Hun indtog førstepladsen tidligere på ugen

28 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere