Single-fyr kunne ikke få en date - så han inviterede sin kat

Sams søster Caroline har delt et billede af sin bror, der tog en noget alternativ date med til sit afdansningsbal

Sam valgte et alternativ, da han ikke kunne få en pige til at følges med sig til afdansningsbal. Nu er det umage pars billede gået viralt. (Foto: Imgur/caroline12006))
Sam valgte et alternativ, da han ikke kunne få en pige til at følges med sig til afdansningsbal. Nu er det umage pars billede gået viralt. (Foto: Imgur/caroline12006))

Det er aldrig sjovt at mangle en date til en fest, hvor alle andre kommer i par. Men det fandt 18-årige Sam Steingard fra den amerikanske stat Washington råd for.

Den unge fyr havde ikke haft succes med at finde en date til det forestående afdansningsbal. Så i stedet valgte han at klæde familiens kat, Ruby, pænt på, og tage den med som sin ledsager.

Sam Steingards historie er lynhurtigt gået viralt, efter at hans søster, 20-årige Caroline, delte et billede af det umage par på Imgur, hvor det er blevet set over 150.000 gange.

(Artiklen fortsætter under billedet)

På billedet ses den 18-årige i sit pæne jakkesæt og et lumsk smil, der matcher kattens lige så meget som hans butterfly matcher den kjole, kæledyret er blevet iført.

Mange har kommenteret til billedet, at de slet ikke kan forstå, hvorfor en fyr som Sam Steingard ikke kunne finde en (menneske-)date.

- For det første, din bror ser godt ud, og pigerne på hans skole må være skøre/blinde/begge dele. For det andet elsker din kat ham, jeg håber, de havde det sjovt, skriver en Imgur-bruger eksempelvis.

Efter at billedet af ’parret’ er gået viralt, har katten Ruby nu fået sin helt egen Instagram-side, som snart runder sine første tusind følgere.

Da den unge kvinde Arielle afviste sex efter en Tinder-date, havde fyren meget svært ved at acceptere en afvisning. Det endte meget pinligt... for ham selv.

6 kommentarer
Vis kommentarer