Skål, det er fredag: Bunder hel flaske sprut på under et minut

På 50 sekunder drikker manden en hel flaske cognac. Se bedriften herunder

Se manden drikke en hel flaske Hennessy VS, svarende til 18 genstande, her.

Nogle vil sikkert kalde det et selvmordsforsøg, mens andre nok vil kalde det spild af god cognac, det den ukendte amerikanske mand i videoen over artiklen har gang i.

På omkring 50 sekunder sætter han en hel flaske luksuscognac af mærket Hennessy til livs foran sine heppende venner, som hylder ham for bedriften efter han har 'slukket tørsten'.

Mandens bedrift bliver lige nu flittigt delt og kommenteret af internettets brugere, selvom det langt fra er første gang den slags video er blevet lagt online, og tiden på 50 sekunder heller ikke er i nærheden af at være 'rekord'.

Ekstra Bladet har tidligere berettet om en walisisk mand, som bællede en flaske Jack Daniels på 15 sekunder, og ifølge eget udsagn havde det fint bagefter.
Se eller gense den bedrift herunder:

Verden på vrangen - 5. sep. 2014 - kl. 10:37 Drikker en flaske Jack D på 15 sekunder

Efterfølgende fortrød han dog handlingen, da flere alkohol- og misbrugskonsulenter kritiserede ham for at vise et dårligt eksempel ved at udsætte sig selv for den slags fare.

- Det er farligt at drikke meget på kort tid, og det burde ikke være en overraskelse for nogen, udtalte dr. Sarah Jarwis fra Drinkaware i den forbindelse til The Sun.

19 kommentarer
Vis kommentarer