Skjult kamera hos DSB: Her bliver passagerer forvirrede over mystisk kontrollør

En enkelt passager ringede efter politiet, da han syntes billet-kontrolløren opførte sig lidt for mærkeligt. Se de skjulte optagelser i klippet nedenfor

Se den mærkværdige kontrollør i klippet her. Video: Homey

Se hele den morsomme prank i klippet ovenfor

En kontrollør i et DSB-tog blev lidt for nærgående med passagerne, som han både kyssede, sang for og råbte ad.

Men der var ikke tale om en helt almindelig kontrollør.

Under kontrollør-kasketten gemte sig nemlig en ung fyr ved navn Yassir Wadi, som var hoppet på toget for at drille de pendlende danskere.

Mens han forsøgte at kysse, skræmme eller drille passagerne, blev hele molevitten filmet af Yassirs partner-in-crime fra Youtube-kanalen 'Homey', som står bag flere andre grænseoverskridende prank-videoer.

Ikke alle ombord på toget var dog lige begejstrede for det skøre påfund.

- Nogle syntes virkelig, at jeg havde gjort deres togtur bedre, mens andre havde det som om, jeg havde ødelagt deres dag. Der var én bestemt, der valgte at ringe til politiet til sidst, fordi han syntes, at jeg var lidt for meget, fortæller Yassir Wadi til Ekstra Bladet.

Hvordan ville du have reageret på den mærkelige kontrollør? Bedøm selv i klippet over artiklen

Holdet bag den kreative prank blev blandt andet inspireret af en virkelig hændelse fra august måned, hvor en oprevet DSB-togfører greb fat i kraven på en ung mand på Hellerup Station.

Den 24 august vakte det opsigt, da en vred DSB-togfører greb fat i kraven på en ung mand og råbte af ham på Hellerup Station. Læservideo/Tinka Mieth

- Vi havde talt om at lave den (sketchen, red.) langt før sagen med DSB-togføreren, men sagen gav da et lille skub. Vi gjorde det også lidt for at se, hvor nemt det ville være at få folk til at tro på det. Ellers var vi også bare virkelig nysgerrige på hvilke reaktioner man ville have på en kontrollør af den kaliber.

Følg sketch-siden 'Homey' på Facebook lige her.

Se den skøre 'tog-kontrollør' i klippet over artiklen

Samfund Oliver blev tilbageholdt af togfører: Her er DSB's afgørelse

51 kommentarer
Vis kommentarer