Skudt med sømpistol: Rensede sår med rom og festede videre

En festivalgæst blev skudt i hånden med en sømpistol, men tog det i stiv arm

Det enorme søm stak direkte ud af hånden på den 20-årige mand. Se det her (Video: Caters)

Da en australsk festivalgæst i weekenden blev skudt i hånden med en sømpistol, lod han det ikke sætte en stopper for festen.

Tværtimod greb den unge, handlekraftige mand ud efter en flaske rom, pøsede alkohol på såret og fortsatte festen.

Det skriver nyhedsbureat AP.

20-årige Shannon Kuhn, der blev udsat for sømpistol-angrebet, fortæller, at han ikke ved, hvem der affyrede det lange søm mod ham. Han blev ramt, mens han hang ud med sine kammerater på festivalens campingområde.

- Jeg stod ved et lejrbål med mine venner og fik en Bundy (en slags rom, red.), da jeg blev skudt på afstand med en sømpistol. I starten gjorde det slet ikke ondt. Først da jeg trak sømmet ud med min anden hånd og det begyndte at bløde, fortæller den unge mand ifølge AP.

Se også: Mand stak sin penis ind i vægtskive - og nej, det skulle han virkelig ikke have gjort

Herefter hældte han altså resten af sin rom ud over såret og gik op til festivalens samarittelt.

- Jeg fik lagt et drop, såret blev renset og syet, og så gik jeg på druk fra klokken 15.30 til klokken seks næste morgen, siger Shannon Kuhnj ifølge AP.

Det mystiske søm-angrbe fandt sted på Deni Ute Muster Festival i Australien, der i skrivende stund er indehaver af verdensrekorden for flest personer med blå tanktop samlet på ét sted. Rekorden blev sat i 2013 og lyder på 9736 personer.

Se også: 20-årig mistede sin tommeltot i ulykke: Lægerne erstattede den med storetå

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Advarsel: Ucensurerede billeder: Provokunstneren Pyotr Pavlensky sømmer sine testikler fast til Den Røde Plads i Moskva i en politisk protest.

15 kommentarer
Vis kommentarer