Skulle have taget trappen: Her går flytning helt galt

26-årige Alexander Nilsson skulle hjælpe en ven med at flytte en sofa i den svenske by Borås - og vennen ville ikke lytte til hans råd. Det kom der denne usædvanlige flytning af en sofa ud af. Se klippet nedenfor

Her kan du se den spektakulære flytning (video: privatvideo / Alexander Nilsson)

Alexander Nilssons ven skulle måske have lyttet, da de to forsøgte at flytte en sofa fra en lejlighed i den svenske by Borås.

I klippet, som den 26-årige Alexander Nilsson har lagt ud på sin private Facebook-profil, ses det, hvordan vennen kyler sofaen ud af sin balkon - formentlig med en hensigt om at den ville komme sikkert ned uden at skade noget.

På vejen ned rammer sofaen dog flere ruder i lejligheden nedenunder. Og Alexander Nilsson får tilsyneladende et chok over det flyvende møbel, at han taber sin mobil, som han filmer med.

- Man har set lignende ting på YouTube, og der er ikke en chance for, at det vil gå godt. Så det var derfor, jeg filmede - og det blev jo et godt klip, siger han til det svenske medie Aftonbladet.

- Jeg sagde til ham, at vi skulle bære sofaen ned via elevatoren. Man han mente, at balkonen var en rigtig god ide, fordi han ikke orkede besværet. Sofaen skulle kastes, lyder det fra Alexander Nilsson.

De to kontakte efterfølgende ejendommen for at berette om skaderne. Heldigvis blev uheldet taget med et smil. De grinte nemlig og fortalte, at de ville se videoklippet, fortæller Alexander Nilsson.

- Han (min ven, red.) bruger nok elevatoren næste gang, lyder det.

10 kommentarer
Vis kommentarer