Slangedreng kan børste tænder med tæerne

13-årige Aditya drømmer om at sætte verdensrekord i smidighed. Mød ham herunder

Se den 13-årige drengs vilde tricks her

Der findes ikke mange mennesker, som kan børste tænder med fødderne, men Aditya Kumar Jangum er en af de få, som kan.

Den 13-årige indiske dreng er født hypermobil, men i stedet for at betragte det som en lidelse, har hans forældre altid set det som en fordel.

Da Adityas forældre blev opmærksomme på hans hypermobilitet, tog de ham ikke med til lægen. I stedet blev han taget med til træner Mangesh Kopker, der over de sidste otte år har lært drengen at blive endnu mere smidig.

Derfor kan Aditya nu bogstavelig talt tage benene på nakken og udføre andre mange andre tricks, som ville give almindelige mennesker fibersprængninger og overrevne ledbånd.

Se Adityas vilde tricks i videoen over artiklen.

- Jeg er meget glad for min smidighed, og vil gerne blive et stort navn i fremtiden ved hjælp af mine evner, lyder det fra den 13-årige slangedreng, som dog ifølge ham selv stadig er 'langt fra at opnå det perfekte'.

Aditya Kumar Jangum drømmer nemlig om at blive optaget i Guinness' Rekordbog for sine evner, hvilket der ifølge træner Mangesh Kopker er en god mulighed for.

Kopker træner mellem 20 og 30 børn på sit akademi, men 'ingen andre er ligeså smidige som Aditya', lyder det fra Kopker.

Aditya Kumar Jangum er ikke den eneste inder, som kan bøje kroppen til ekstreme positioner. 68-årige Mbah Bejan kan også optræde med sine evner.

9 kommentarer
Vis kommentarer