Sofia vågnede med fedtet kondom i håret og fik mærkeligt 'flashback'

Først blev hun rædselsslagen - men så kom hun i tanke om, hvad der var sket, og fik sig et godt grin

Sofia har flere end 23.000 følgere på YouTube. Foto: Privat
Sofia har flere end 23.000 følgere på YouTube. Foto: Privat

Den svenske youtuber Sofia Karmefjord var med egne ord 'rædselsslagen', da hun vågnede op med usædvanligt klistret hår efter en våd aften i byen og først havde svært ved at huske, hvad der var sket.

Så kom hun i tanke om det, og nu er hendes skøre byturs-påfund gået viralt på Twitter. Det skriver Nyheter 24.

- Da jeg vågnede om morgenen og mærkede på mit hår, var det aldeles klistret. Jeg troede først, at jeg havde kastet op i det og blev rædselsslagen, siger Sofia Karmefjord til mediet.

Så opdagede hun, at det var et kondom, der sad fast i håret, men der gik lidt tid, inden hun kom i tanker om hvorfor - for årsagen var ikke lige til højrebenet.

- Jeg fattede ingenting, men så fik jeg et flashback fra baren, hvor jeg ville sætte mit hår op. Så fandt jeg på, at jeg kunne bruge et kondom, hvilket jeg synes var en sygt smart idé der, griner Sofia.

Kondomet viste sig ifølge Sofia at være en ganske effektiv hårelastik til hendes knold, for den 'holdt jo hele natten', som hun siger. Et stort minus var dog den fedtede og klistrede effekt fra glidecremen - og at kondomet hang i trevler i hendes hår.

- Dagen efter fik jeg at vide, at jeg havde gået rundt sådan om aftenen. Jeg havde ikke fjernet selve posen, men den hang som strimler i håret, forklarer hun til Expressen.

Hun har delt øjeblikket fra tømmermændssengen på Twitter med teksten: 'Omg jeg vågnede med håret sat op og slog det siden ud, og så har jeg sat håret op med... dette?'.

Sofia understreger overfor Nyheter 24, at kondomet kun var blevet brugt som elastik og ikke til andre formål inden.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen