Specielt bryllup: Ko gift med tyr

Mere end 500 mennesker deltog i den spektakulære ceremoni i Indien. Se med her

Her kan du se billeder fra den flotte ceremoni. (Video: Caters News Agency)

Se med i klippet herover artiklen

Mere end 180000 kroner blev brugt på et bryllup af de mere specielle i den indiske område Gujarat, hvor koen Poonam blev gift med tyren Arjun.

Den særprægede ceremoni blev overværet af mere end 500 gæster, og præster fra nær og fjern blev ifølge Caters News Agency bragt til braget i Bhavnagar.

Der blev serveret mere end 20 forskellige retter, og hele herligheden blev akkompagneret af et velspillende bryllups-band.

'Vild med dans'-parret Noam Halby og Katrine Bonde sagde lørdag 'ja' til hinanden og kan nu kalde sig 'mand og kone'. Danske kendte De sagde JA! 'Vild med dans'-par er blevet gift

Brylluppet blev afviklet i tråd med traditionelle hindu-skikke, og bruden var iklædt guldsmykker og rød saree, som uden tvivl fik alle Poonams veninder til at muhe en ekstra gang af misundelse.

Hendes ejer, Vijay Bhai, mener ikke, at der er noget mærkeligt i at afholde et dyrt og ekstravagant bryllup for en ko, for i hans øjne er køer mindst ligeså værdifulde som mennesker.

Verden på vrangen Hele kirken gisper: Her hopper dreng på brudekjole

- Jeg arrangerede det overdådige bryllup for at vise, at køers værdi i vores samfund ikke kan måles. De burde ikke blive behandlet anderledes end mennesker, lyder det ifølge Caters News Agency fra den stolte ejer, som har mange års erfaring med arten:

- Jeg har boet med køer i mere end 30 år, og jeg ved, hvor meget kærlighed dette dyr er i stand til at rumme.

Køer er ifølge hindu-religionen det mest hellige dyr, hvor de bliver tilbedt som 'hellige mødre'.

- Det vil ikke gøre mig noget, hvis mine børns bryllupper bliver mere moderate, men jeg havde planer om, at min datter Poonam - koen - skulle giftes på den mest overdådige måde overhovedet, forklarer ejer Vijay Bhai ifølge Caters News Agency.

Hovsa! Nogle gange kan et bryllup gå helt galt! Se med her. (Video: Ritzau)

27 kommentarer
Vis kommentarer