Spytter på stor edderkop: Så får han et kæmpe chok

Fascinerende eller voldsomt klamt? Far og søn fik noget af en overraskelse, da de opdagede en gigantisk edderkop i deres indkørsel

Hvis man lider af araknofobi er det formentlig en god idé at gå i en stor bue udenom ovenstående video. Den er optaget i 2015 af en far og søn fra Canton i Georgia, USA, og er de seneste dage gået viralt.

De to mænd bag videoen opdagede en gigantisk edderkop i deres indkørsel. Da de kiggede nærmere på den, opdagede de, at der sad en hel masse små baby-edderkopper på den store hun.

Af uforklarlige årsager valgte en af de to mænd at spytte på den store edderkoppe-hun, hvilket fik hundredevis af små edderkopper til at spredes ud til alle sider.

De to mænd blev først chokeret og derefter gik det op for faderen, at han ville blive ramt af karma:

- Nu får jeg en million af de små bæster indenfor i huset, ærgrede han sig.

Ifølge dyrepasser, Brian Bentzen, fra Vissenbjerg Terrariet, er det svært at vurdere hvilken edderkoppe-art der er tale om:

- Det kan jeg ikke sige 100 procent. Der er 80.000 edderkoppe-arter og de kan være svære at skelne fra hinanden. Hos nogle få af disse arter, sidder ungerne på ryggen af moderen for at få beskyttelse indtil første hamskifte, hvor de så begynder at kunne klare sig selv.

- Der kan være tale om op til 2000 unger, der sidder på ryggen af en hun, forklarer Brian Bentzen, der ikke vurderer at den store spytklat har generet edderkoppe-ungerne synderligt:

- Nej, de ser bare bevægelsen og det er derfor at de flygter.

I Australien fandt man for nylig en gigantisk edderkop - der straks blev døbt 'Alle edderkoppers moder' - SE BÆSTET HER.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen