Stine klagede over Rema 1000’s toiletpapir: Se deres overraskende svar

Stine Godtkjærs toiletpapir blev ved med at eksplodere. Nu efterlyser hun, at Rema 1000 går videre med sagen

Uanset hvad Stine gør, bliver toiletpapiret fra Rema 1000 ved med at eksplodere. Nu har Rema 1000 svaret på hendes klage.
Uanset hvad Stine gør, bliver toiletpapiret fra Rema 1000 ved med at eksplodere. Nu har Rema 1000 svaret på hendes klage.

Har du hund eller små børn, så har du sandsynligvis oplevet det samme problem med ’eksploderende' toiletpapir, som Stine Godtkjær.

Stine har nemlig prøvet alt. For eksempel har hun flyttet papiret fra toiletrulleholderen hen på håndvasken, men lige lidt hjalp det: Toiletpapiret blev bare ved med at eksplodere, så snart hun kiggede væk.

Heldigvis er Stine Godtkjærs 6 måneder gamle stabyhoun-hvalp Joppe, som altid synes at være lige i nærheden, når papiret fra Rema 1000 eksploderer, ikke kommet noget til, men hun efterlyser, at Rema 1000 lige ser lidt nærmere på problemet.

Se hele Stine Godtkjærs ’klage’, som i skrivende stund er blevet delt over 1800 gange, her:

Og se her, hvad det imødekommende supermarked svarede:

At over 11.000 'synes godt om' Stine Godtkjærs alternative klage, havde hun bestemt ikke regnet med:

- Jeg skrev det jo bare lidt i sjov, fordi jeg gerne ville ud med nogle af de udfordringer, der er, når man har en hvalp, der er teenager. Jeg tænkte virkelig ikke, at det ville komme så langt ud, siger Stine Godtkjær til Ekstra Bladet. Hun har endnu ikke fået tilsendt 'mundgodt' til Joppe, men supermarkedet har sendt en mail til hende om, at der er noget på vej med posten.

- Jeg har ikke fået at vide, hvad det er, de sender mig. Men jeg kan altid bruge mere toiletpapir, griner Stine Godtkjær, som i tråden også har fået mange henvendelser fra andre dyreejere, som oplever præcis det samme 'problem' med deres toiletpapir:

101 kommentarer
Vis kommentarer