Strandgæster slipper haj fri - det huer ikke hunden

Denne hund var tydeligvis ikke meget for, at dens ejere forsøgte at hjælpe en haj, som de ved et uheld havde fået på krogen

Da en haj uheldigvis bed sig fast på en fiskekrog og blev trukket ind på stranden i Louisiana, USA, tøvede den fiskende familie ikke med at hjælpe.

Men den beslutning var familiens dog tilsyneladende ikke særlig tilfreds med.

I begyndelsen formår hunden faktisk at holde sig forholdsvist pænt i ro, men da hajen begynder at vride sig i forsøget på at vende tilbage i havet, bliver det for meget for det firbenede kræ.

I videoen, der er optaget i sidste måned, ses hunden hyle og gø for fuld udblæsning, alt imens dens ejere forsøger at få sat tilbage, hvor den kom fra.

Om hunden er bange og vil have mulighed for at forsvare sig, eller om den blot er legesyg, er umiddelbart ikke til at afkode, men ifølge ejeren vil den i hvert fald bare gerne i nærheden af hajen.

- Hunden Pete vil altid gerne have fat i fisken - også selvom at det er en dårlig ide, lyder det nemlig i videoens følgetekst.

Se den sjove episode i videoklippet over artiklen.

Det sker af og til, at fiskere ved et uheldig får en haj på krogen, eller at en haj skyller op på strandene forskellige steder i USA.

En episode ved Destin i Florida tilbage i juli gik eksempelvis verden rundt, da Logan and Marcus Lakos heltemodigt sprang til for at redde en haj, der både var viklet ind i fiskenet og havde flere kroge siddende fast i gabet.

Det udviklede sig til en større redningsaktion, som en gæst på stranden fangede på video:

Verden på vrangen - 24. jul. 2015 - kl. 11:12 Vild aktion: Her redder brødre hammerhaj

Selvfølgelig er det ikke altid et uheld, når en haj hopper på krogen. Se bare 26-årige Darcie Arahill fra Boynton Beach i Florida. Hun er blevet et sandt internetfænomen, efter at hun begyndte at lægge videoer af sine fisketure op på de sociale medier.

I denne video kæmper hun med en stor haj:

Verden på vrangen - 25. aug. 2015 - kl. 11:52 Godt greb om stangen: Laber sild får haj på krogen

2 kommentarer
Vis kommentarer