Stuepige afsløret: Se hvad hun hælder i juicen

Familie fik bekræftet deres mistanke, da de satte skjult kamera op. Se hvilke optagelser de fik i kassen herunder

Se stuepigen blive afsløret her

Det kan altid betale sig at behandle folk, der serverer ens mad, ordentligt.

Hvis de føler sig dårligt behandlet, risikerer man nemlig, at hævnen kommer i form af en drink eller et måltid, hvilket en familie i Kuwait ifølge Daily Mail måtte sande på nærmeste hold.

Familien var af uoplyste årsager blevet mistænksomme overfor deres ene stuepige, og valgte derfor at opsætte et skjult kamera, der kunne overvåge hendes arbejde i køkkenet.

Det skulle vise sig, at familien havde ret i deres mistanke, for hvad det hemmelige kamera angiveligt filmede, var bestemt ikke i overensstemmelse med god køkkenhygiejne.

På optagelserne ses det, hvordan to stuepiger arbejder i køkkenet. Den ene gør et glas juice klar, og forlader derefter køkkenet, hvilket den mistænkte stuepige er hurtig til at udnytte.

Så snart hun er alene i køkkenet, hiver hun nemlig et bæger, med hvad der angiveligt er hendes egen urin, frem fra sit forklæde, og hælder det oven i glasset.

Familiens overhoved blev yderst chokeret over, hvad han så på de hemmelige optagelser, og han opfordrer andre familier til at holde øje med, om deres tjenestefolk opfører sig mistænkeligt, skriver lokalmedier i Kuwait ifølge Daily Mail.

Det vides ikke, om stuepigen, hvis identitet familien har valgt ikke at afsløre, blev fyret efter episoden.

Se den ulækre episode i klippet øverst i artiklen

Mums: Her tørrer medarbejder gulvet med burgerbolle og serverer den

56 kommentarer
Vis kommentarer