Sur mand i toget bad kvinde om at stoppe med at lægge make-up: Så rottede kvinderne sig sammen

De så det som en ’krigserklæring’

Kvinderne stod sammen, da de overhørte en mand sige til en kvinde, at hun ikke skulle lægge sin makeup i toget. Foto: Colourbox
Kvinderne stod sammen, da de overhørte en mand sige til en kvinde, at hun ikke skulle lægge sin makeup i toget. Foto: Colourbox

Hvis du bruger makeup til daglig, så kender du garanteret også dilemmaet, som opstår, når man kommer for sent ud af sengen, og må vælge, hvilken del af ud-af-døren-rutinen, der nemmest kan undværes.

Det kan hurtigt komme til at resultere i, at makeuppen bliver noget, der skal klares på farten, og det var formentlig omtrent det, der skete for en engelsk kvinde nytårsaftensdag.

Twitter-brugeren @rosamundi fortæller i et tweet, som flere britiske medier siden har omtalt, at hun i Londons metro var vidne til, at en mand sagde til den kvinde, han var sammen med, at hun ikke måtte lægge makeup i togvognen.

Det var de flere andre passagerer, der ifølge @rosamundi overhørte, og de opfattede det tydeligvis som en form for moralsk ’krigserklæring’, for pludselig sad halvdelen af kvinderne også og lagde eller fiksede makeuppen.

@rosamundis korte beretning på det sociale medie er siden gået viralt, og flere andre har efterfølgende delt lignende historier med hende.

’En fremmed mand på bussen sagde en gang til mig, at ’det at lægge makeup på i offentligheden ikke var passende for en dame’, skriver Beth Twiggles.

En anden spørger, om manden måske mente det godt, og tænkte på kvindes sikkerhed. Men @rosamundi forsikrer, at manden snarer hentydede, at det ligefrem var vulgært at lægge makeup på i Londons undergrund:

76 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere