Syg trend? Russisk roulette med stød-revolver

Et nyt bizart spil opnår stigende popularitet

Her kan du se den nye trend (video: Caters News)

Du husker måske scenen fra filmen Deer Hunter, hvor 'Nick', spillet af Christopher Walken, skyder sig selv i hovedet som følge af et spil russisk roulette.

Nu kan du selv tage chancen og spille spillet, men uden at komme i livsfare. For den nye trend, som er opfundet af en tidligere mixed martial arts-udøver (kampsport, red.), Valeriy Eschenko fra Rusland, er nemlig med ikke-dødelige og dog smertepåførende stød-revolvere.

Spillet opnår lige nu stigende popularitet i hans hjemby Perm i Rusland.

Valeriy Eschenko, måtte på pension som følge af en sjælden nervesygdom ved navn Guillain–Barré syndromet. Han fik en ideen til spillet under sin indlæggelse på hospitalet, hvor han var lammet og sengeliggende.

- Jeg begyndte at tænke på det, og jeg havde masser af tid. Jeg havde forskellige tanker. Hvad skal jeg gøre, når jeg kommer herfra? Hvad skal jeg arbejde med? Hvordan kan jeg tjene til føden?, siger Valeriy Eschenko til Caters News.

- Det var et nyt, ekstremt, men samtidig også sikkert spil, tilføjer Valeriy Eschenko, som efterfølgende har taget patent på spillet.

Rouletten bliver i øjeblikket spillet to gange om måneden og koster cirka 33 kroner at være med i. Den spiller, der får et stød fra revolveren, bliver betragtet som død.

Spillerne kan også bluffe ved at lade som om, de ikke er blevet skudt. Valeriy Eschenko fungerer ofte som dommer og bedømmer, hvem der reagerer på det elektriske stød.

- Hvis lyden af revolveren er svag, så betyder det, at ingen er blevet dræbt. Hvis lyden er højere, så vil en spille begynde at mærke noget virkelig ubehageligt, stærke smerter, og musklerne begynder at trække sig sammen. Det betyder, at spilleren er blev dræbt, lyder det.

Trods det smertefulde element i legen, synes deltagerne, at det er fedt at være med.

- Det er absolut pengene værd. Jeg har aldrig haft så mange følelser, når man venter på øjeblikket, hvor man skal skydes, og hvor man ikke ved, om man bliver ramt eller ej. Man får uvirkelige følelser, siger en spiller til Caters News.

30 kommentarer
Vis kommentarer