Sygt eller sejt?: Så kan børn skyde med maskingevær i ny forlystelsespark

En ny forlystelse er åbnet i Florida. Her kan børn ned i 13-års alderen få lov at skyde med automatvåben

Så er der nyt for våbenelskere - og særligt dem, der er vilde med automatvåben af den hårde slags.

Fra 66 dollars, svarende til cirka 429 kroner, og op kan man få adgang til våbenparadiset 'Machine Gun America' i staten Florida i USA.

Her kan gæster, der ikke har haft våbentræning før, blandt andet få lov at skyde efter mål, som spænder fra Osama Bin Laden til vampyrer med en Glock 17-pistol og maskingeværer i slagsen M1919 og MP5. Sidstnævnte bliver blandt andet benyttet i det danske politi og jægerkorpset.

 

Hver gæst bliver sat sammen med en sikkerhedsmedarbejder, som gennemgår intens træning, før de assisterer de besøgende i 'Machine Gun America', fortæller Wes Doss, 50, der er direktør for sikkerhed og træning på stedet.

- De er ikke kun trænet her i huset, men er også NRA-certificerede (National Rifle Association, red.). Medarbejderen taler med kunden om deres erfaring med våben, og hvad personen vil føle sig tilpas ved. Så finder de et våben, som ikke skræmmer kunden, og som ikke bliver en chokerende oplevelse at prøve, siger Wes Doss.

 

Børn ned i 13-års alderen kan få adgang til maskingevær-paradiset, men det er dog mest kvinder, der gæster stedet indtil videre.

- 'Diva-pakken' er en af vores mest populære pakker. Den er primært designet til kvinder, der ikke er helt trygge ved våben endnu, siger Wes Doss.

Pakken inkluderer blandt andet skydning med automatvåbenet 'Heckler & Koch MP5' -  en maskinpistol, der er blevet brugt af antiterror-styrker.

Kritikere mener, at det er et problem, at den ekstreme skydebane kun ligger cirka 10 kilometer væk fra Disney World, og forlystelsen ikke harmonerer med de andre familievenlige turistattraktioner i Orlando.

Mener du også, at det er et problem, at man kan komme utrænet ind og skyde med automatvåben? Og er det okay, at børn ned i 13-års alderen må besøge Machine Gun America? Vurder selv i klippet foroven.

0 kommentarer
Vis kommentarer