'Tanorektiske' Martina: - Nu er jeg en sort kvinde

Tyske Martina Big mener selv at hun med succes har gennemgået en transformation fra hvid til sort kvinde

Martina Big skal nu under kniven for at få opereret numse-implantater ind og få ændret ansigtet, så hun får afrikanske træk. Foto: Privat
Martina Big skal nu under kniven for at få opereret numse-implantater ind og få ændret ansigtet, så hun får afrikanske træk. Foto: Privat

Mens sommer-debatten herhjemme centrerer sig om hvad man kan tillade sig at gøre grin med og om et cafe-skilt med påstået racistisk motiv, så skaber den tyske glamour model, Martina Big overskrifter i udenlandske medier.

Martina Big har tidligere fået opmærksomhed på grund af sine enorme silicone-bryster. Nu påkalder den tyske model - og tidligere stewardesse - sig interesse med en opsigtsvækkende udmelding.

Modellen hævder, at hun med succes har gennemgået en transformation fra hvid til sort kvinde.

Martina Big har løbende holdt sine følgere på sociale medier opdateret med forvandlingen, der - ifølge hende selv - primært er sket via selvbruner-indsprøjtninger og massivt brug af et enormt solarie med 50 rør, som modellen har installeret i sit hjem. Og så har hun fået lavet extensions med krøllet mørkt hår. 

- Sidste gang jeg besøgte Los Angeles var jeg en hvid kvinde med blondt hår og bleg hud. Nu er jeg en sort kvinde med afrikansk hår, hævdede Martina for nylig, i forbindelse med at hun poserede foran Hollywood-skiltet.

Forvandlingen startede i april. Ifølge Martina har hendes fans taget projektet til sig:

- I starten var mine fans irriterede. De blev ved med at spørge hvorfor jeg gjorde det. Men det er kun fordi de ikke tidligere har set en hvid kvinde ændre udseende og få et afrikansk look. Nu har de vænnet sig til tanken og de opmuntrer mig hele tiden til at blive mørkere i huden, forklarer hun i et interview med The Sun/New York Post.

Martina kalder sig 'tanorektiker' fordi hun er afhængig af solarie og hun mener selv, at hun er tæt på at have opnået sit mål:

- Jeg føler mig mere og mere som en sort kvinde. Det er en vidunderlig følelse og jeg er meget lykkelig, hævder modellen, der nu skal under kniven for at få opereret numse-implantater ind og få ændret ansigtet, så hun får afrikanske træk.

Mens Martina Big selv erklærer sig lykkelig for stuntet, så er det ikke en følelse der deles af foreningen 'Race Equality Foundation'. Direktøren Jabeer Butt, siger til The Sun Online:

- Det er meget trist og meget skuffende hvis hun tror, at en ændring af hendes hudfarve gør hende til en afrikansk kvinde. Hun har en absurd opfattelse af hvad det betyder og det er bekymrende. Hendes historie fjerner fokus fra de problemer, som sorte mennesker møder hver eneste dag.

Her kan du se Martinas 'forvandling.

Se indslaget: Sådan blev hun forvandlet.

67 kommentarer
Vis kommentarer