Tidligere model: Jeg har (måske) verdens længste ben

Den tidligere model vil nu have spørgsmålet afklaret med en officiel opmåling

Mød Carlonia Arthur, hendes familie og hendes lange ben her. Video: Barcroft

Med sine 130,8 centimeter lange stænger udfordrer den tidligere australske model Caroline Arthur nu den stående Guinness-rekord for verdens længste dameben. Det beretter Barcroft Media.

- Jeg tror på, at de er de længste i Australien, og så vidt jeg ved, også i Amerika, fortæller Caroline Arthur om sine rekord-ben, der slår den nuværende amerikanske rekord med lidt over en centimeter.

 Chase Kennedy har de længste kvindeben i USA. 129,5 centimeter kan hun fremvise. Video: Barcroft.

Den længste dameben i verden er dog officielt 131,8 centimeter og sidder på russiske Svetlana Pankratova, men det er den rekord, som Caroline Arthur nu gerne vil have efterprøvet.

Don Leis ben er ekstremt populære i hendes hjemland. De måler 114 centimeter, og er dermed så høje som en syv-årig kinesisk pige. (Foto: All Over Press) Samfund - 15. jun. 2015 - kl. 04:52 20-årig model har ben så høje som en syv-årig pige

- Når det er så tæt, synes jeg det er værd at kontakte dem (Guinness, red.) og finde ud af præcis hvor de måler fra, og få en officiel, nøjagtig måling foretaget, lyder det fra den 39-årige, tidligere model, der er vant til folks nysgerrige blikke når hun for eksempel besøger en restaurant.

'Folk glor'
- Mine venner skal altid være lidt forberedte når de går ud sammen med mig, for folk glor altså - især hvis jeg også har høje hæle på, forklarer Caroline Arthur.

Hun har enkelte gange oplevet at få ubehagelige kommentarer, men ellers oplever hun mest at 'folk er virkelig søde'.

I dag lever Caroline Arthur fint med sin højde på 188 centimeter, som betyder at benene udgør omkring 69 procent figur, men sådan har det ikke altid været.

Som teenager havde hun nemlig svært ved at acceptere sin højde, og at hun skulle få en modelkarriere lå ikke umiddelbart i kortene.

- Mine ben har været med i mange reklamer for nylonstrømper, men jeg har også mistet mange jobs på grund af min højde, forklarer hun.

- Jeg fik at vide, at jeg var for høj til australske skønhedsidealer og ikke kunne være tøjmodel, fordi det ikke ville passe mig.

- Så lige så meget som jeg fik arbejde på grund af mine lange ben, blev jeg også holdt tilbage af samme årsag.

Carolina Arthur har ikke arvet sin højde efter sin mor. Her ses de to sammen. Foto: Barcroft
Carolina Arthur har ikke arvet sin højde efter sin mor. Her ses de to sammen. Foto: Barcroft

Det har derfor også taget Carolina Arthur mange år at forlige sig med sine lange ben, men nu er hun endelig stolt af hvem hun er og hvordan hun ser ud, uanset om hun slår verdensrekorden eller ej.

- Jeg kan oprigtigt sige at jeg nu, som 39-årig, hviler i mig selv som aldrig før. Jeg føler mig smukkere end nogensinde før i mit liv.

- Det tager tid, og man går gennem forskellige faser, men nu ser jeg helt sikkert mine ben som noget positivt, lyder det.

(Foto: Guinness World Record) Verden på vrangen - 22. nov. 2015 - kl. 15:56 Se billederne: Her er verdens mest underlige kropsdele

 

49 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere