Tinder-date sad fast på hovedet i vindue i forsøg på at fange sin egen lort

24-årige Liams date måtte til sidst reddes af brandfolk, da hun havde kastet sig ud i et redningsforsøg af sin egen afføring

24-årige Liam Smyth fortæller en historie om, hvordan hans unavngivne date sad fast mellem to vinduer, da hun ville samle en lort op, som hun havde smidt ud ad vinduet. Foto: SWNS
24-årige Liam Smyth fortæller en historie om, hvordan hans unavngivne date sad fast mellem to vinduer, da hun ville samle en lort op, som hun havde smidt ud ad vinduet. Foto: SWNS

Du er sikkert før blevet underholdt af Tinder-brugere med historier om dates, der ikke er gået helt efter planen.

Men historien om 24-årige Liam Smyth, der for nylig var på så mærkelig en date, at historien om den nu går verden rundt, overgår formentlig de fleste dating-tragedier, du har hørt.

- Jeg gik ud for at lave en lort
Aftenen var egentlig gået godt, og Liam Smyth og den unavngivne kvinde, han var på date med, havde nydt et romantisk måltid på en restaurant.

Bagefter tog de hjem til ham for at få et glas vin og se en dokumentarfilm, og det var her, det ifølge ham i en kæde af absurde hændelser udviklede sig til en mildest talt mindeværdig aften. Det skriver blandt andre The Telegraph.

Det hele startede, da kvinden gik ud på toilettet, og kort efter kom tilbage med et panisk blik i øjnene og sagde til Liam Smyth, at hun havde noget, hun var nødt til at fortælle ham.

- Jeg gik ud for at lave en lort i dit toilet, men jeg kunne ikke skylle den ud. Toilettet var stoppet, sagde daten ifølge Liam Smyth.

- Hun fortsatte, ’Jeg ved ikke, hvorfor jeg gjorde det, men jeg gik i panik. Jeg rakte ned i toiletkummen, viklede den ind i toiletpapir, og kastede den ud af vinduet’, fortæller Liam Smyth, som ifølge hans gengivelse foreslog, at de gik ud i haven for at finde lorten, så de bagefter kunne lade hele den fjollede historie være glemt.

Har oprettet indsamling
Men så kom den 24-årige i tanker om noget, der gjorde det hele meget mere besværligt.

Hans vindue på badeværelset vender ikke ud mod haven.

- I stedet åbner det ud mod et snævert hul, der er omkring en halv meter bred, skjult for omverdenen af endnu et dobbelt vindue. Det var derind, min date havde smidt sin lort, skriver Liam Smyth på en GoFundMe-side, han har oprettet for at samle penge ind til et vindue som erstatning for det, der gik tabt i den efterfølgende aktion.

Datens henkastede afføring var landet i et hulrum mellem de to vinduer, og måtte derfor nødvendigvis fjernes, så den ikke lå og lugtede der i flere uger.

Vinduet kunne kun åbnes i toppen, så Liam Smyth besluttede, at den eneste udvej var at skaffe en hammer og en mejsel og smadre vinduet.

Hovedet nedad i et kvarter
Hans date, derimod, erklærede, at hun var ’amatørgymnast’, og mente sagtens, at hun kunne klemme sig ind mellem de to vinduer og samle sin lort op for at få rettet op på den akavede situation.

- Hun kravlede ind med hovedet først efter sin egen pølse, kom længere ned mod vinduet, samlede den op, og smed den op over vinduets kant og tilbage ned i toilettet, hvor den kom fra, forklarer Liam Smyth, der derefter begyndte at hive amatørgymnasten op igen. Men bedst som det lignede en god slutning på en bizar date, viste det sig, at hun sad fast. Det var slet ikke muligt at vriste hende ud af sin omvendte position i vinduet.

Den 24-årige brite tog et billede af sin date, mens de ventede på, at brandmændene skulle komme og hjælpe hende fri. Nu mangler han penge til et nyt vindue. Foto: SWNS
Den 24-årige brite tog et billede af sin date, mens de ventede på, at brandmændene skulle komme og hjælpe hende fri. Nu mangler han penge til et nyt vindue. Foto: SWNS
 

Liam Smyth begyndte at blive bekymret for sin date, der på dette tidspunkt havde haft hovedet nedad i omkring et kvarter. Så han ringede til brandvæsenet, der efter kun få minutter kom parret til undsætning for fuld udblæsning.

Begivenhedsrig aften for brandmændene
Efter et kvarters arbejde lykkedes det heldigvis at få den nødstedte kvinde fri. Kun vinduet måtte lade livet, og derfor fortæller han nu historien på GuFundme for at forklare, hvorfor han som fattig studerende har valgt at samle hvad der svarer til 1247 kroner ind til et nyt.

Efter et kvarters arbejde lykkedes det brandfolkene at befri den unge kvinde. Foto: SWNS
Efter et kvarters arbejde lykkedes det brandfolkene at befri den unge kvinde. Foto: SWNS
 

Historien gik hurtigt viralt efter at Liam Smyth oprettede sin indsamling tirsdag, og han har nu fået doneret over 10.000 kroner.

Dem vil han ifølge sin egen tekst på GoFundme donere dels til en velgørenhedsorganisation, der skaffer toiletter til folk, der ikke har ét, og dels til brandmændenes velgørenhedsorganisation.

Ifølge Daily Mail bekræfter det lokale brandvæsen, Avon Fire and Rescue, at de om aftenen 7. august blev kaldt ud til en kvinde, der sad fast mellem to vinduer.

- To hold blev sendt fra Temple Station, og hun blev reddet ved hjælp af værktøj, lyder det, og på brandstationens Twitter-profil har de efterfølgende lagt et link ud til Liam Smyths indsamlingsside, sammen med teksten ’En begivenhedsrig aften for Temples brandmænd'.

Ifølge Liam Smyth var det ikke sidste gang, han var på date med den selverklærede amatørgymnast.

- Vi var ude til en drink, for at vende det med crowdfunding-siden. Hun er en sød pige – jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, siger Liam Smyth, der godt kunne ’være åben for at se hende igen'.

1 af 2 24-årige Liam Smyth fortæller en historie om, hvordan hans unavngivne date sad fast mellem to vinduer, da hun ville samle en lort op, som hun havde smidt ud ad vinduet. Foto: SWNS
2 af 2 24-årige Liam Smyth fortæller en historie om, hvordan hans unavngivne date sad fast mellem to vinduer, da hun ville samle en lort op, som hun havde smidt ud ad vinduet. Foto: SWNS
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen