Tre-årig pige fik ødelagt sko under leg: Så sendte Sarah en kæmpe regning til venindens mor

Designeren Sarah Louise Bryan sendte en regning på 2800 kroner efter hendes datter fik ødelagt en sko under leg med veninde

Sarah Louise Bryan med modeldatteren Isabella. Foto: Privat
Sarah Louise Bryan med modeldatteren Isabella. Foto: Privat

Den engelske designer Sarah Louise Bryan er tilsyneladende en kontant dame.

Ifølge Daily Mail sendte den 28-årige mor prompte en regning på 325 pund - godt 2800 danske kroner - efter hendes tre-årige datter kom hjem fra leg med en jævnaldrende veninde med en tusch-streg på sin ene sko. Regningen var stilet moderen til den veninde, som datteren Isabella havde leget med.

'Isabella er kommet hjem efter en legeaftale med din datter og jeg væmmes ved at se, at hendes nye italienske lædersko er ridset og har et mærke fra en tusch på dem.

Skaderne kan ikke udbedres. Skoene er lavet af fin italiensk læder! Som designer ønsker jeg, at mit barn skal se rent ud.

Regning for erstatning af et sæt italienske sko foret med pels, 320 pund, skal betales inden 01/02/2017 - ellers går jeg videre med sagen', skriver Sarah Louise Bryan, i en mail som den engelske avis har fået adgang til.

Et billede af de skadede sko er Daily Mail også kommet i besiddelse af. Ud over den lille tusch-streg, har skoene fået ridser under sålen. Som det kan ses i artiklen her.

Sarah Bryans datter er børnemodel. Til Daily Mail forklarer den 28-årige designer, at det derfor er vigtigt, at hendes tre-årige datter går klædt i eksklusivt tøj:

- Isabella er lige startet i modebranchen og jeg sørger for at hun altid er iklædt designer-tøj, konstaterer Sarah Bryan, der for alvor blev kendt, da hun brugte seks måneder på at lave en kjole af kønshår.

290 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere