Truer betjent med kniv: Men se så hvad han gør

I en tid med terrorfrygt kan betjentens reaktion virke overraskende

En thailandsk politibetjent lovprises bredt for sin reaktion, da en mand tilsyneladende ude af balance entrerede Huay Kwang-stationen i Bangkok.

Hvor mange, som automatreaktion - og det vel ganske forståeligt, formentlig ville søge ly eller række efter deres våben, valgte Anirut Malee nemlig venlighed og dialog, da den unavngivne mand begyndte at vifte med en kniv.

Episoden fandt ifølge thailandske medier sted 17. juni, og historien bliver nu flittigt delt verden over.

Fik et kram
Overvågningsbilleder, som du kan se øverst, har indfanget hele optrinnet, og herpå kan man se, hvordan Malee roligt sætter sig på kanten af sit skrivebord og herefter begynder at tale den angiveligt frustrerede mand til ro.

Efter et par ordvekslinger lykkedes det ligefrem betjenten at overbevise manden om at aflevere kniven. Men det bliver bedre.

Malee, der kunne forstå, at manden var stresset og i bund og grund ikke helt havde tænkt situationen igennem, besluttede sig nemlig for også at give ham et kram.

Havde mistet sin guitar
- Han var en forhenværende musiker, som havde arbejdet som sikkerhedsvagt i tre dage uden at blive betalt for det. Han havde derudover fået stjålet sin guitar, så det hele stressede ham lidt, har Malee efterfølgende fortalt ifølge Thai Visa News.

- Jeg hørte hans ord og sympatiserede og sagde, at jeg havde en guitar, han kunne få, og at vi kunne gå ud at få et måltid sammen.

Manden blev angiveligt sendt på hospitalet til en mental-undersøgelse. indtil videre er der ikke blevet rettet nogen anklager mod ham.

Verden på vrangen - 11. feb. 2017 - kl. 11:51 Ville bare børste snablen: Om lidt får hun uventet 'tak'

96 kommentarer
Vis kommentarer