Trump-kopi tjener kvart million om måneden

Den amerikanske Donald Trump-imitator John Di Domenico lever fedt at den republikanske præsidentkandidats succes

Her kan du se ohn Di Domenico i rollen som Donal Trump- (Video: Caters Nws Agency)

Se John Di Domenico give den gas som Donald Trump klippet herover artiklen

Forretningsmanden Donald Trump forsøger ihærdigt at blive den næste præsident i USA.

I løbet af den 69-årige republikaners valgkamp er han flere gange endt i mediernes rampelys på grund af sine kontroversielle kommentarer, som bestemt ikke altid følger den traditionelle politiske takt og tone.

Politik - 26. mar. 2016 - kl. 18:24 Topløse amerikanere anholdt ved vælgermøde

Donald Trumps farverige opførsel og succes nyder 53-årige John Di Domenico godt af.

De sidste 12 år har Di Domenico optrådt med Donald Trump-imitationer, og siden byggemogulen meldte sig ind i kampen om det amerikanske præsidentembede, har der været godt gang i forretningen.

Se også: Clinton og Trump bevarer føring efter Arizona og Utah

Høj hyre
For tiden tjener John Di Domenico ifølge Caters News Agency 40000 dollar - cirka 250000 kroner - om måneden på at imitere Donald Trump, og Pennsylvania-fødte Di Domenico er et hit, når han til diverse arrangementer optræder som den driftige præsident-aspirant.

- Folk skriger bogstavelig talt: 'Trump, Trump, Trump'. Det er meget morsomt. Nogle af de reaktioner, jeg har fået, har været fantastiske, lyder det begejstret fra John Di Domenico ifølge Caters News Agency.

Politik - 21. mar. 2016 - kl. 06:57 Tæv Trump for 5 dollar

Den originale Donald Trump har gennem sit halv-lange liv ofte datet flotte kvinder, og John Di Domenico kan godt mærke, at kvinder tiltrækkes af Trump-auraen.

- Trump bliver altid set med meget smukke kvinder, og det har været det samme for mig. Siden jeg begyndte at imitere Trump, har jeg fået masser af opmærksomhed fra kvinder, fortæller den heldige mand ifølge Caters News Agency.

Begyndte i 2004
Efter det stod klart, at Donald Trump er en seriøs bejler til titlen som republikanernes præsidentkandidat, har John Di Domenico været en eftertragtet herre.

Han har cirka fire optrædener om måneden, som giver ham den høje månedsløn. Det er dog ikke alle pengene, John Di Domenico kan putte på bankkontoen.

Politik - 16. mar. 2016 - kl. 17:02 Derfor bliver Trump præsident-kandidat - og taber!

- Jeg skal dele pengene med min agent. Det er mange udgifter ved at køre mit firma. Paryk-udgifterne ligger på på cirka 6000 dollar, forklarer John Di Domenico ifølge Caters News Agency.

John Di Domenico begyndte at imitere Donald Trump i 2004, efter han så forretningsmanden fyre den af i tv-programmet 'The Apprentice USA'

- Da jeg første gang spottede Trump på tv, brugte jeg en uge på at analysere hans stemme, hans nasale lyd, og så skaffede jeg det rette jakkesæt, det lyserøde slips og det hår..., siger John Di Domenico ifølge Caters News Agency.

John Di Domenico imiterer i alt cirka 50 personer. Blandt andet Sean Connery, Austin Powers og Jay Leno.

Se John Di Domenico give den gas som Donald Trump klippet herover artiklen

Lyder de ens? Her kan du se den ægte Donald Trump sende verbale håndgranater i flere retninger under et vælgermøde i Kansas tidligere på måneden. (Video: AP)

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere