Turist får kæmpebøde: Så går hun amok

Britisk kvinde slår ansat i lufthavn

Se vagtens reaktion på kvindens slag. Havde du reageret på samme måde? Video: AP

Britiske Auj-e fik sig noget af en overraskelse, da hun skulle flyve fra Ngurah Rai International Airport på Bali til Singapore.

Her blev hun nemlig mødt med en kæmpebøde, da hendes rejsevisum var udløbet, og hun blev pålagt at betale 25 dollars for hver dag, hun havde opholdt sig ulovligt i landet.

Og med 160 dage løb kravet op i 4.000 dollars, som svarer til lidt over 25.000 danske kroner.

Det fik den 42-årige brite til at gå amok på en ansat ved immigrationsmyndighederne, men det var ikke kun skældsord, der blev uddelt.

I videoen kan man se, hvordan hun lidt inde i klippet giver den ansatte en lussing, imens hans kollega filmer hele situationen.

Ifølge Ngurah Rai Aris Amran, der er chef for immigrationsmyndighederne, så er den britiske kvinde meldt til politiet efter situationen.

- Hun slog jo en ansat, som er en respekteret ansat. Hun slog ham, så vi har anmeldt det til politiet, fortæller Ngurah til nyhedsbureauet Newsflare.

Se vagtens reaktion, da han får en lussing af den vrede brite

Verden på vrangen - 31. jul. 2018 - kl. 20:09 Se klippet: Sætter ild til tankstation og skrider

Verden på vrangen - 30. jul. 2018 - kl. 16:52 Stikker arm ind i krokodilles gab: Så går det fuldstændig galt

Her slipper farens tålmodighed op, da det ikke lykkes at hive beholderen af sønnen hoved. Video: Caters Verden på vrangen - 1. aug. 2018 - kl. 07:25 Tre timers mareridt: Barn sidder fast i metalbeholder  

257 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere