TV: 30-meter ildstunt går ikke helt efter planen

Alexandr Chernikov sætter ild til sig selv og springer ud fra høje bygninger - denne gang gik det ikke helt så godt

Russiske Alexandr Chernikov er det, som nok bedst kan betegnes som en daredevil. Nogle vil måske gå så vidt som til at betegne ham som dumdristig ud over det forsvarlige.

Den selvudnævnte stuntman springer gerne ud fra høje bygninger, og krydrer det ved at sætte ild til sig selv inden. Spektakulært og på ingen måde ufarligt. Alt sammen for at demonstrere, at 'mennesket er uden begrænsninger' og for at skabe opmærksomhed omkring en bevægelse, der hylder dominans, frygtløshed og adrenalin.

Dog med en pris, hvilket blandt andet skulle betales efter det seneste stunt, der lige nu går sin gang på YouTube og viser russeren springe ud fra en bygning i Novoaltaysk i regionen Altaj Kraj på grænsen til Kasakhstan.

Springet bliver både filmet fra jorden og med et kamera, som Chernikov har spændt fast om hovedet.

Denne gang med et både smerteligt og retsligt efterspil. Som det fremgår af klippet, så bliver han straks efter landingen anholdt, og ifølge lokale medier må han også omkring hospitalet og modtage behandling for skader på flere indre organer og brandsår.

Chernikov lavede samme stunt for godt et år siden i byen Barnaul, der ligeledes ligger i Altaj Kraj. Også her landede han i en bunke sne og kunne selv rejse sig efterfølgende.

0 kommentarer
Vis kommentarer