TV: 7-årig dreng er altædende

Vito Freeze er blevet et hit på internettet, fordi han ikke er bange for at spise de mest ubehagelig ting

Her kan du komme se Vito i aktion. (Video: Caters)

Du kan se Vito i klippet herover artiklen

For mange forældre er det en udfordring at få afkommet til at spise selv de mest almindelige fødevarer, men det problem har syv-årige Vito Freezes forældre ikke.

Vito Freeze fra Sterling Heights i den amerikanske delstat Michigan er blevet et hit på internettet, efter hans far, Chris, har filmet ham i en række videoer, hvor sønnen spiser den ene ubehagelige ting efter den anden.

(Caters) Verden på vrangen - 7. okt. 2015 - kl. 21:35 Denne mand kan ramme alt

Citron-saft, ekstra stærke snacks og tyggegummi dækket af glohed chili bliver fortæret af knægten, som faderen betegner som være lavet af en særlig støbning.

- Vito er ikke en helt almindelig dreng. Han er ikke bleg for at spise meget forskelligt mad. Man hører om børn, som ikke vil spise selv de mest gængse grøntsager, men sådan er det ikke med ham, siger den stolte far ifølge Caters.

Vito optrådte første gang i en mad-video i 2014, men det var ikke før denne sommer, han virkelig begyndte at udfordre sine smagsløg.

- Vi havde sådan en slags far-søn-sommer, hvor han hver uge kastede sig ud i en ny udfordring, forklarer far Chris, som understreger, at han ikke vil lade Vito spise ting, som er for ekstreme for et barn.

Du kan se Vito i klippet herover artiklen

Se eller gense Chili Klaus spise chili med Smadremanden

22 kommentarer
Vis kommentarer