TV: Bedstemor har røget en joint om dagen i 50 år

Ifølge 68-årige Catherine Hiller er cannabis med til at holde hende ung

Mød den 68-årige Catherine Hiller, der glædeligt tager en joint hver dag (video: Barcroft)

Mens fri hash de sidste par år har bredt sig til forskellige stater i USA, så har den 68-årige bedstemor Catherine Hiller røget en joint hver dag de sidste 50 år.

Den 68-årige kvinde så vild med at ryge, at hun mener, det er med til at holde hende ung.

- Jeg elsker det, og det gør mig afslappet, som hjælper mig med at holde mig ung, siger Catherine Hiller.

- Marihuana giver en god søvn, og det er vigtigt for at holde sig ung, lyder det.

Hun står bag en ny bog, der beskriver hendes mangeårige liv som forbruger af marihuana. I alt har Catherine Hiller røget sig igennem 18 kilo og har brugt omkring 627.510 danske kroner i 50 år, hun har rullet joints, skriver Barcroft Media.

- Min pot-dealer er den billigste i New York City. Jeg ryger omkring 28 gram om måneden, og det koster mig 100 pund (svarende til cirka 1046 danske kroner, red.), siger hun.

Også Catherine Hillers tre sønner har prøvet kræfter med marihunana, men hun afviser at have haft en stor indflydelse på deres forbrug.

- Jeg har ikke introduceret mine tre sønner til marijuana, men de har vidst, at jeg røg, og jeg har vidst, at de røg. Da de blev 18, føltes det naturligt at tilbyde dem lidt af min joint, og nu ryger vi sammen, lyder det fra Catherine Hiller, som også afviser, at sønnerne ryger lige så meget, som hun gør.

- En af mine sønner bryder sig ikke om, hvor meget jeg ryger. Men jeg har ikke tænkt mig at stoppe - det giver mig en masse glæde, og jeg kan også godt lide, at det er rebelsk, tilføjer hun.

1 af 2 
2 af 2 
27 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere