TV: Dyrevenner stjæler hund fra hjemløs: - Den havde 'narko-pupiller'

En fransk gruppe af selv-erklærede dyrevenner stjal lørdag i Paris en hjemløs mands hund, fordi de mente, at manden havde givet den narkotika. SE OM DU KAN SE HUNDENS STORE PUPILLER I VIDEOEN HERUNDER

To franske dyreværns-aktivister stjæler en hjemløs mands hund med vold og magt på gaden i Paris. Derefter forsøger de at skaffe den et nyt hjem. (Video: Nghi Le Duc/Cause Animale Nord)

At dyreværnsorganisationer indimellem kan gå til ekstremerne i forsøget på at redde de dyr, de holder så meget af, er velkendt, men mange mener, at den franske gruppe Cause Animale Nord gik for vidt lørdag i Paris, da de stjal en hjemløs mands hund under anklager om, at han skulle have fodret den med narkotika.

Se også: Rasende dyrevenner får Dyreværnet til at droppe flygtningehjælp

I videoen af deres 'aktion', som blev filmet af tilskueren Nghi Le Duc, kan man høre de hjerteskærende opråb fra den hjemløse mand, mens en anden tilskuer råber til aktivisterne:

- I har ikke ret til at gøre det her!

Verden på vrangen - 5. sep. 2015 - kl. 13:41 TV: Hippie-høne og kørestols-chihuahua er bedste venner
Nghi Le Duc fortalte efter optagelsen af videoen, at aktivisterne handlede voldeligt og uden nåde overfor den ulykkelige hjemløse mand. Det skriver The Mirror fredag.

- Jeg blev virkelig chokeret over, at se sådan noget ske midt på gaden i Paris, tilføjede han.

Cause Animale Nord har sidenhen forsvaret deres handling under påstanden, at den lille hund havde store pupiller, fordi den hjemløse havde givet den narkotika. De tilføjede samtidig, at hunden hverken var blevet vaccineret eller havde fået chip, hvilket loven i Frankrig kræver.

Se også: Dyrevenner i chok: De skyder ungerne først

Efter aktivisterne var stukket af med hunden, lagde de en video op på deres Facebook-side i et forsøg på at skaffe hunden et nyt hjem.

Videoen af deres brutale tyveri har dog fået mere end 157.000 mennesker til at signere en underskriftsindsamling, der har til formål at få myndighederne til at undersøge lovligheden i Cause Animale Nords 'aktion' og kræver, at aktivisterne beviser, at hunden faktisk var påvirket af narkotika.

32 kommentarer
Vis kommentarer