TV: Er Bigfoot spottet i nationalpark?

Hele fire eksemplarer af det sagnomspundne væsen er muligvis fanget på film i den amerikanske nationalpark Yellowstone. Se video

Bigfoot eller personer? Bedøm selv

Se klippet herover artiklen

I den amerikanske nationalpark Yellowstone, som ligger placeret i det nordvestlige USA, er hovedattraktionen den spektakulære gejser 'Old Faithful', der går i udbrud hvert 90. minut.

Samfund TV: Har han filmet Loch Ness-uhyret?

Men nu er der måske et helt nyt fænomen, der kan trække turister til parken, som er kendt for sit rige dyreliv og varierede natur.

I en video, som de seneste dage har spredt sig på det store internet, ses en flok bisonokser hygge sig i det sneklædte landskab, men i baggrunden foregår noget helt andet.

Foto: John Stoneman via Caters Verden på vrangen Endeligt bevis: Er det Bigfoot?

Fire to-benede skikkelser vandrer stille og roligt rundt, og det har fået flere medier til at spekulere i, om der er tale om en flok 'bigfoots' på morgen-gåtur.

Verden på vrangen TV: Overværede rummænd en baseball-kamp?

Youtube-brugeren ThinkerThunker mener i hvert fald ikke, at der er tale om fire mennesker.

- Ville du risikere at blive dræbt af okser bare at at lave et bigfoot-fupnummer?, spekulerer ThinkerThunker på sin YouTube-profil.

I videoen herover artiklen kan du vurdere, om det endelige bevis for bigfoot endelig er fundet, eller om der bare er tale om fire mennesker på natur-tur.

I 2013 filmede et kærestepar dette væsen i Canadas vilde skove

I 2014 blev denne mystiske  genstand filmet på himlen over Frihedsgudinden i New York

Flyver der rummænd rundt i nærheden af den internationale rumstation?

 

0 kommentarer
Vis kommentarer