TV: Er det en hund eller kænguru?

En 8,5 måneder gammel Chihuahua er født uden ben. Alligevel har den lært at komme rundt, ved at hoppe som en kænguru

Den to-benede hund Rocky har overrasket alle ved at lære at hoppe som en kænguru. Den 8,5 måneder gamle Chihuahua blev født ude forben, og blev kasseret lige efter fødslen.

Verden på vrangen Vildt: Hvordan overlevede hjorten det?

Heldigvis tog Krissy Koller for Columbus i USA hunden til sig, og hun fortæller stolt om hundens bedrifter.

- Der er faktisk ikke noget, Rocky ikke kan. Den kan gå, løbe og hoppe hurtigt, og den kan endda også svømme - og er faktisk rigtig god til det, fortæller 40-årige Krissy Koller.

Verden på vrangen Mystisk vejrfænomen: Vejen vælter i regnorm

Hun bruger nu den lille-mirakel hund til at tage rundt på skoler, for at lære ham at blive 'anti-mobning-ambassadør'.

- Jeg ved, at han kan gøre det rigtig godt, og jeg vil gerne vise folk, at bare fordi man ser anderledes ud, er vi allesammen ens, siger Krissy.

Hunden Rocky blev hjulpet hos en forening for dyr, der er født deforme, da dens ejer ikke kunne tage sig af ham. Her fik den den fornødne hjælp, og da Rocky var 3 måneder gammel blev den adopteret af Krissy Koller.

En parasit, som overføres via katte-afføring, kan få alvorlige konsekvenser for dine børn, siger forskere. (Foto: Polfoto) Samfund Din kæle-kat gør dine børn dumme

- Det er mig, der er heldig, fordi jeg fik lov til at adoptere ham, da han var så lille. Det største problem med ham er, at han er frygtløs, så man skal hele tiden holde øje med ham, for at holde ham i sikkerhed, siger hun.

Se Rocky springe derudaf som en Kænguru i klippet over artiklen!

Verden på vrangen TV: Du dør af grin, når Zappa åbner munden  

12 kommentarer
Vis kommentarer