TV: Fanger tv-hold lilla UFO her?

Et peruviansk tv-hold afbrød deres udsendelse, da de så et mystisk objekt på himlen

Findes UFO'er fra det ydre rum? Det spørgsmål er endnu-endnu engang blevet aktuelt.

Verden på vrangen TV: Flyver der en UFO ved Frihedsgudinden?

Mens det peruvianske tv-program 'Alto al Crimen' blev filmet og politikeren Renzo Reggiardo blev interviewet, gjorde tv-holdet sig pludselig en opsigtsvækkende observation.

Verden på vrangen TV: Er det en UFO der flyver over Iran?

Et lilla flyvende objekt svævede pludselig over hustagene i Miraflores-området i hovedstaden Lima, og som det ses i videoklippet, måtte tv-holdet afbryde optagelserne.

Myndighederne har endnu ikke kunnet forklare, hvad det mystiske objekt var.

Samfund TV: NASA-optagelse af astronauter afslører UFO

Ifølge øjenvidner kunne UFO'en dog ses i op til to timer på himlen, skriver Daily Mail.

Det bliver dog lige nu diskuteret flittigt på de sociale medier, hvad det mystiske objekt mon kunne være - og videoklippet er allerede set over 100.000 gange.

Nogle foreslår, at objektet kan være en drone, en drage eller et hologram, mens en anden tror, at der er tale om en plastikpose.

Den peruvianske gren af UFO-netværk (MUFON) er dog i gang med at undersøge hændelsen og søger flere øjenvidner, som kunne have filmet det lilla objekt på himlen fra forskellige vinkler.

Det mystiske objekt blev fanget på kamera den 10. februar.

Det er ikke første gang, at en UFO er blevet spottet. I december  sidste år blev et ukendt flyvende objekt filmet på himlen over Frihedsgudinden, der står placeret på øen Liberty Island i New Yorks havn.

En NASA-optagelse fra oktober sidste år blev offentliggjort fra den internationale rumstation ISS og afslørede en UFO, der ikke overraskende har sat gang i masser af spekulationer, om der er mere mellem jord og stjerner.

0 kommentarer
Vis kommentarer