TV: Han tager dagens vildeste selfie

Nogle nøjes med at tage billeder sig selv foran den flotte solnedgang eller det spejlblanke hav - andre går lige skridtet videre

Har du højdeskræk, skal du ikke klikke på videoen ovenfor. Det kræver nemlig en vis portion mod at tage en selfie, som fotografen Thiago Correa.

'Selfien' er blevet noget af et fænomen, og folk går gerne langt for de helt rigtige billeder af sig selv i fokus med en pæn baggrund bag dem.

Se eksempelvis denne video, som i efteråret storhittede på de sociale medier. Her går en bikinipige så langt for den gode selfie, at hun glemmer alt om sine omgivelser.

I videoen ovenfor er det nok primært den imponerende udsigt, der har lokket den 27-årige Correa til at tage de utrolige billeder.

Han er kommet hele vejen til tops i den berømte Kristus-statue, Cristo Redentor, der står i Rio de Janeiro i Brasilien.

Statuen i sig selv er 38 meter høj, men den står på det 710 meter høje bjerg Corcovado, så udsigten fra toppen af statuen er intet mindre end imponerende.

Elsker ekstreme situationer
Thiago Correa har rejst rundt i verden med sit kamera og sin selfiestang og har taget flere forskellige selfies. Han er dog ret sikker på, at det her overgår de fleste af hans andre værker.

- Jeg har taget selfies på usædvanlige steder siden august 2012, da jeg købte mit kamera, og jeg nyder at presse mig selv ud i ekstreme situationer, hvor kun få formår at tage billeder, siger han.

- Folk spørger ofte, hvad jeg lever af, fordi mit liv er lidt af en drøm, men jeg lever bare mit liv i det ekstreme, siger han.

Da han stod på toppen af den berømte statue, fik han en helt særlig følelse.

- Jeg følte, at verdens lå for mine fødder. Jeg elsker at udforske og tage nye steder hen. Spændingen lå i at kravle op på statuen, og selfien var bare en bonus, siger han.

Se den imponerende selfie øverst!

12 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere