TV: Her er Valentines-daten du ikke vil på

En række ungkarle fik sig noget af en overraskelse, da de troppede op på blind date med en smuk kvinde. Hvad der skete på stævnemødet, havde de helt sikkert ikke set komme

Tag en lækker bil og en smuk, professionel stunt-kvinde. Bed derefter en håndfuld intetanende dating-glade fyre om at møde hende på en date - og så har du overraskende nok Valentines-daten, du ikke vil på.

I hvert fald hvis du ikke er særlig meget for overraskelser, fart og tempo, der netop er temaet i en ny reklame for Ford Mustang.

En gruppe friske ungkarle er blevet inviteret på date med en - i deres optik - helt almindelig, smuk, ung kvinde, og det starter da såmænd også, som hvilken som et helst andet stævnemøde ville gøre.

Mændene ved dog ikke, at hele miseren bliver filmet med skjult kamera.

Kvinden og manden mødes på en café, hvor de taler lidt sammen og lærer hinanden at kende. Derefter går de ud til kvindens bil - en Mustang naturligvis - og sætter sig ind.

De første par hundrede meter kører kvinden, som var det første gang, hun manøvrerede et manuelt gear - hvad de intetanende fyre finder jævnt morsomt.

Men da de dernæst drejer ind på en tom parkeringsplads, får de sig noget af en overraskelse.

Se den sjove 'date' i videoklippet over artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer