TV: Hippie-høne og kørestols-chihuahua er bedste venner

Silkie-hønen Penny og den handicappede chihuahua Roo vinder nok aldrig nogen præmier for deres udseende, men hvad de mangler i skønhed, vinder de i den grad ind på absolut hjertevarmende kammeratskab

Se verdens muligvis grimmeste vennepar fra dyreverden på slap line. (Video: Barcroft Media)

Dyrevenner findes i mange former, men parret Penny og Roo hører til de mere bizarre. Efter Silkie-hønen Penny blev reddet fra et laboratorie for dyreforsøg, og hunden Roo blev fundet efterladt i en grøft, fandt de sammen et hjem hos Alicia Williams, der til daglig er receptionist på Duluth dyrehospital i Georgia, USA.

- Roo er født uden den nederste del af forbenene, og nogen havde efterladt ham i en mennesketom park en iskold februardag. Han vejede kun omkring et kilo og var meget, meget kold. Så selv om vi kun har haft erfaring med større hunde, kunne vi ikke lade være at tage ham med hjem, fortæller Alicia Williams.

nationen - 21. jul. 2011 - kl. 19:00 TV: Vanvidshund går til angreb på hajer

De to grimme og bedårende dyrevenner elsker at lege sammen udenfor, hvor Roo benytter en speciel kørestol som erstatning for sine manglende forben. Og hønen Penny har accepteret Roo fra første gang de mødtes.

- Første gang Roo mødte Penny, lagde vi ham i en seng på gulvet, så Penny selv kunne gå over og 'tjekke ham ud'. Hun var meget, meget tålmodig, mens han nappede i hendes fødder, hev hende i fjerene og rullede rundt på hende. Men da han til sidst blev træt, klatrede hun ovenpå ham, som om han var et æg, og faldt i søvn. Og de har været venner lige siden, siger Alicia.

Se også: TV: Nyd synet af verdens mindste hund

Da hunde og høns lever omtrent lige længe, håber hun, at de to bedste venner kan leve sammen resten af deres liv.

- For selv om vi faktisk har anskaffet nogle flere Silkie-høns, så Penny kunne få sin egen lille flok, så foretrækker hun at være sammen med Roo og vores pitbull Lucy det meste af tiden. Hun er slet ikke bange for hunde og meget svær at gøre forskrækket, slutter hun.

Herunder kan du se et par andre bizarre tilfælde fra dyreverdenen:

Verden på vrangen - 11. jun. 2015 - kl. 18:38 TV: Er det en hund eller kænguru?

10 kommentarer
Vis kommentarer