TV: Husker du helte-katten? Nu er den kåret til årets hund

Sidste år hittede en video stort på nettet, hvor en kat forsøger at redde en autistisk dreng fra at blive skambidt af en hund. Nu har katten vundet en yderst alternativ pris. Se videoen nedenfor

Se videoen her

En kat har som den første af sin art modtaget prisen som 'Årets Hund', efter den reddede en lille dreng i maj måned sidste år.

Overvågningskameraer filmede sidste år, at den seksårige autistiske dreng Jeremy Triantafilo bliver angrebet af naboens hund Scrappy foran sit hjem i Bakersfield i Californien.

Scrappy kommer løbende over til Jeremy og bidder sig pludselig fast i hans ben, hvorefter han vælter af cyklen. Men før hunden kan nå at gå yderligere til angreb, kommer helte-katten Tara på banen.

Verden på vrangen Tv: Superkat redder 4-årig fra hundeangreb

Tara kommer nemlig spurtende hen og kommer drengen til undsætning, for hunden bliver så bange, at den løber hjem igen. Herefter kommer Jeremys mor løbende for at hjælpe sin søn.

Takket være katten Tara slap drengen med nogle sting i benet, og han kom ikke yderligere til skade. Tara er nu blevet belønnet med en pris som årets heltemodige hund. Det er dyrevelfærdsorganisationen Society for the Prevention of Cruelty to Animals Los Angeles, der hvert år giver en pris til en dygtig vovse, men i år gik den altså til den syvårige kat Tara.

Videoen af Tara, der redder Jeremy, blev lagt på YouTube i maj sidste år, og den er blevet set næsten 25 millioner gange.

Du kan se den i klippet ovenfor artiklen.

20 kommentarer
Vis kommentarer