TV: Intet er hvad det ligner i denne video

Parkour-udøvere udfordrer perspektiv og tyngdekraft i fascinerende video. Se den herunder

Parkour-videoer kan ofte ligne hinanden til forveksling: De indeholder en håndfuld friskfyr-agtige typer, som hopper, klatrer og løber på alt de kan komme i nærheden af, mens diverse akrobatiske tricks bliver udført.

De to parkour-mestre Jason Paul og Pavel Petkuns har dog begået en parkour-video, som skiller sig ud fra mængden. Her er tyngdekraften nemlig vendt på hovedet og perspektivet sat fuldstændig ud af spil.

Resultatet er, at man i videoen blandt andet kan se de to badutspringere gå på loftet, kravle på vægge og klatre på en kæmpe banan. Se videoen over artiklen.

Ifølge Red Bull, som har sponsoreret videoen, skal man besidde en række helt særlige egenskaber for at kunne udføre de stunts, som Paul og Petkuns udfører. Blandt andet skal man dygtig til parkour, have en gymnast-tilgang til alt man foretager sig samt en fantasi, der tillader en forestille sig hvordan alle de vanvittige ideer fungerer i praksis.

Kom med bag kameraet og se hvordan videoen blev til herunder:

Jason Paul har før tænkt ud af boksen og lavet nogle fantasifulde parkour-videoer. Her er han hovedpersonen i en video, som efterligner et klassisk platform-spil:

2 kommentarer
Vis kommentarer