TV: Liderlig panda knalder sig til sex-rekord

Det er svært for pandaer at parre sig, men den kinesiske panda Lu Lu har ikke nogle problemer

Kæmpepandaen Lu Lu har tilsyneladende et stort libido. 

Power-pandaen har nemlig slået rekorden for absolut længste panda-samleje sammen med partneren Xi Mei i fredag i 'Sichuan Giant Panda Research Center' i Kina.

Det skriver britiske mirror.co.uk.

Panda-par holdt den kørende i et 18 minutter og tre sekunders langt marathon-samleje, der altså slår den tidligere rekord, som Lu Lu selv-følgelig også var en del af. Dagen forinden var han nemlig sammen med en anden pandapartner, Zhen Zhen, hvor han 'kun' holdt den kørende i otte minutter.

Pandaeksperter var så vilde med Lu Lu's ekspertise, at de filmede hans præstation. Pandaer har nemlig normalt kun sex mellem 30 sekunder og fem minutter, så Lu Lu må siges at være en ener.

Pandaen er en truet dyreart og svær at få til at parre sug i fangenskab, og der er kun 1.864 pandaer tilbage i verden, så Lu Lu's evner vækker glæde.

- Xi Mei blev først sat sammen med pandaen Yi Bao, men de to pandaer kunne ikke parre sig, skriver iPanda, som er en YouTube-kanal, der står bag klippet.

- Senere blev Xi Mei sat sammen med hanpandaen Lu Lu. Dette match var en succes og parret endte med at parre sig naturligt, lyder det.

Se det i klippet foroven.

Verden på vrangen - 17. nov. 2014 - kl. 12:13 Grusomme optagelser: Kongepingvin voldtaget af sæl  


Her kan du se et  af de mere mystiske parringer fra dyreverden. Her voldtager en sæl en kongepingvin.

16 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere