TV: Lille pige stak af midt om natten - du gætter aldrig hvorfor

Se hvad der fik fireårig til at snige sig ud af bagdøren i nattens mulm og mørke

Amerikanske Timothy Ridgeway og Jaclyn Mager befandt sig kortvarigt i alle forældres mareridt, da deres fireårige datter Annabelle tog sin lilla jakke og sneg sig ud af bagdøren midt om natten mens forældrene sov.

Den lille pige var vågnet med en voldsom trang til en slush ice, og i stedet for at vække sine forældre i de sene timer, gik hun egenhændigt på jagt efter den læskende kolde drik i Philadelphias mørke gader.

Lille Annabelles eventyr kunne have endt grueligt galt, hvis det ikke havde været for buschaufføren Harlan Jenifer. Natten til den 27. marts ved tretiden sad han bag rattet i sin bus, da en mand kom ind og fortalte ham, at der stod en lille pige mutters alene ved stoppestedet. Et øjeblik efter steg lille Annabelle på bussen.

Se overvågningsvideo fra bussen over artiklen.

- Jeg tænkte, 'whoa, du tager pis på mig'. Ikke på det her tidspunkt på natten. Klokken tre. En lille pige? Hun er lillebitte. Det chokerede mig lidt, fortæller Harlan Jenifer, som straks kontaktede politiet, mens øvrige passagerer tog sig af Annabelle, som åbent fortalte om sin 'mission'.

- Hun var målrettet, for hun vidste hvad hun ville. 'Det eneste jeg vil have er en slush ice', var alt hvad hun sagde, fortæller Harlan Jenifer.

Hør ham fortælle om oplevelsen herunder:

Det var naturligvis to lykkelige, omend rystede forældre, der fik deres lille pige hjem igen efter den natlige udflugt. De har nu skiftet hjemmets låse ud, i håb om at hændelsen ikke gentager sig.

Annebelles mor, Jaclyn Mager, er forståeligt nok lykkelig over, at folk på bussen reagerede som de gjorde.

- Jeg er evigt taknemmelig, siger hun grådkvalt.

Hør forældrenes reaktioner på datterens natlige eventyr herunder:

38 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere