TV: Sådan skal du IKKE flytte en løs ko

Ko gik amok: Tjekkisk politi fik kamp til stregen, da de skulle indfange det store dyr på en mark

En politibetjent måtte have fået sved på panden, da han mandag kom ud for en noget anderledes politiopgave.

En ko løb løbsk ved byen Jaromer i det nordøstlige Tjekkiet, og den 70-årige ejer havde bedt politiet om hjælp til at indfange den, skriver tyske Bild.de.

Steffen Andersen (t.h.) er rykket fra supermellemvægt til cruiservægt, siden han sidst var i ringen. Han landede lørdag aften tunge, tunge træffere og stoppede sin modstander. (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning TV: Bum! Se røver i KO-comeback

Mens den ene betjent sad i bilen, tog en anden betjent en gren for at lokke den i deres retning, men det tirrede tilsyneladende koen så meget, at den - som det ses i videoen - smadrer ind i politibilen.

En talskvinde fra tjekkisk politi, Ivana Jezkova, har efterfølgende fortalt, at koen efter angrebet 'travede stille væk igen' fra de to betjente.

Samfund TV: Liderlig lama laver ballade under DR-interview

Det lykkedes dog at indfange koen et par timer senere i et vandløb, og den 70-årige ejer af koen kunne ånde yderligere lettet op:

Da hændelsen ikke forgik på en offentlig vej, behøvede hun ikke at betale skader for 2500 euro, svarende til cirka 18.610 danske kroner.

Se klippet med koen foroven.

0 kommentarer
Vis kommentarer