TV: Se rasende kinesisk drama-queen stjæle spritny Audi

En kinesisk herre fik at føle, hvor farligt det kan være at sige nej til sin kæreste, da hans hidsige udkårne valgte at stjæle den Audi, han lige havde nægtet at købe til hende

For mange mænd er det noget af en udfordring for både tålmodighed og pengepung at tage på shoppe-tur med kæresten. Men for den kinesiske mand, der i videoen ovenfor nægter at betale godt 400.000 kroner for en Audi til sin kæreste, blev konsekvenserne dog taget ud i ekstremerne.

Kæresten hidser sig nemlig voldsomt op over at blive nægtet den nye bil, som hun til sidst vælger at stjæle foran kæreste og forhandler.

Inden det når så vidt langer hun først ud efter den tilskuer, der filmer optrinnet på parkeringspladsen foran Audi-forhandleren.

Ferie - 31. jul. 2015 - kl. 15:42 TV: Efter dødsulykke på rulletrappe: Kinesere ekstra varsomme

Derefter vender hun tilbage til skænderiet med kæresten, som forsøger at tale hende til ro, imens forhandleren allerede har stillet sig foran bilen - formentlig af frygt for at den bestemte madame skal stjæle bilen.

Forhandleren ser hun dog stort på, da hun kort efter smider sin taske ind på forsædet, sætter sig ind og kører afsted i den fine, hvide Audi. Han må derfor kaste sig til siden for at undgå lemlæstelse og det, der er værre.

Se også: Det var aldrig gået i formandens tid

Damens kæreste forsøger håbløst at holde bilen tilbage, men når inden at hive hendes taske ud af vinduet, inden bilen og den selvbestaltede og formentlig meget midlertidige Audi-ejer ræser ud af parkeringspladsen.

Historien melder endnu intet om, hvorvidt den rasende drama-queen og bilen er blevet fundet igen, men der ingen tvivl om, at hun nok ikke skal forvente hverken flere shoppe-ture eller fine gaver fra kæresten i nærmeste fremtid.

15 kommentarer
Vis kommentarer