TV: Søn overrasker mor efter to års rejse - se hendes sjove reaktion

'Hysterisk' får en helt ny betydning, når du har set denne video, der viser en ung fyr overraske sin mor efter at have rejst i Australien i to år

Der er dem, der bliver overraskede - og så er der dem, der bliver MEGET overraskede. Og man kan vist roligt sige, at denne britiske kvinde hører til sidstnævnte kategori.

Hun bliver faktisk så overrasket over at se sin søn efter flere års fravær, at hun i bedste 'svanens død'-stil dejser om på gulvet, alt imens hun skriger i vilden sky.

Det er globetrotteren Harry McGurk, der er årsag til reaktionen. Efter at have rejst rundt i Australien i to år vender han nemlig hjem til sin mor i familiens hjem i Fulham i den britiske hovedstad, London, en del tidligere end forventet.

Verden på vrangen TV: Åbnede sønnens post - det gør han aldrig igen

Videoen viser, hvordan Harry McGurk låser sig ind i huset, vader direkte ind i køkkenet og stiller sig foran moderen, der falder om på gulvet, skriger ekstatisk og hælder en lind strøm af skældsord ud mod sin søn.

Efter at være kommet på benene igen kaster hun sig om sønnens hals i et hjerteskærende kram.

- Efter at have rejst i Australien i to år troede min mor, at jeg var på vej videre til New Zealand i yderligere to år. Her kan I se mig overraske hende, og hendes reaktion er uvurderlig, skriver Harry McGurk i følgeteksten til videoen, der er optaget i marts sidste år, men som først nu er gået viralt.

Se morens sjove reaktion i videoen over artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer