TV: Supermodel splitternøgen i iskold protest

Modellen Liana Kletsova fik folk til at glo noget mere end normalt, da hun iført intet andet end et par røde stiletter protesterede på gaden i Rusland mod landets høje boligudgifter

Den russiske supermodel Liana Kletsova er vant til folks beundrende blikke. Men hun fik nok lidt flere end normalt, da hun valgte at posere helt nøgen på gaden i Rusland i protest over landets høje boligudgifter og brændstofpriser.

I bidende kulde stillede den labre russiske skønhed sig først op foran en bank, derefter tog hun til en tankstation, og som sidste stop på turen steg hun om bord på den lokale bus - alt sammen iført intet andet end et par høje røde stiletter.

Liana Kletsova, der engang prydede forsiden af Vogue, agerede dog ikke helt på egen hånd. Bag hendes 'stunt' var nemlig en organisation, der netop kæmper for at forbedre de stigende boligudgifter og brændstofpriser under præsident Vladimir Putin.

Og noget tyder på, at Liana Kletsova og organisationen har fået held med deres mission. På kort tid er nøgenaktionen således blevet et 'viral hit', og billeder af den 19-årige model helt bar i den sibiriske vinter er blevet delt og kommenteret flittigt.

På et af billederne - og på videoen, som du kan se i klippet over artiklen - ses Liana Kletsova foran den russiske bank Sberbank med et pas og et skilt i hænderne med ordene: 'Jeg har betalt min gæld'.

På et andet ses hun tanke sin store luksusbil op ved siden af en lettere påklædt herre tankende sit knapt så fine køretøj, og på det sidste billede viser hun som nævnt formerne frem i en bus.

Alt sammen med det formål at protestere mod høje renter på realkredit, hastigt stigende udgifter til brændstof og tårnhøje rejseudgifter med offentlig transport i landet.

- Vi ønsker at sende et positivt budskab om, at intet kan slå os ud. Det gør vi blandt andet ved hjælp af kontrasten mellem vinteren og den nøgne krop, udtaler den blonde skønhed til Siberian Times.

31 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere