TV: Turister filmer næsten Loch Ness-uhyret

For gud ved hvilken gang hævder en person at have set det berømte søuhyre

Da 50-årige Consuela Ross tog familien med til den berømte sø Loch Ness i Skotland, var det med henblik på at få nogle gode billeder af de naturskønne omgivelser.

Nu hævder hun dog, ligesom mange andre før hende, at have set det berømte og berygtede Loch Ness-uhyre ved søen. Uhyret kom op til overfladen efter luft og forsvandt hurtigt i dybet igen.

Selvom Consuela havde et kamera i hånden, lykkedes det hende ikke at fange uhyret på video. Ifølge eget udsagn fordi hun blev så befippet over synet, at hun ikke fik tændt for sit kamera før uhyret dykkede tilbage under overfladen. Derfor nåede hun kun at filme krusninger på vandet der hvor uhyret havde været få øjeblikke forinden.

Ifølge Daily Record beskriver familien uhyret som et stort sort objekt med en stor sort mave.

- Vi blev så forbløffede at vi ikke tænkte over at tage billeder, selvom vi stod med kameraer i hånden. Da vi endelig indså hvad der var foran os og begyndte at filme, var objektet igen ude af syne og havde bevæget sig længere ud i søen, kun efterladende en cirkel i vandet - ligesom en hvirvelstrøm, lyder det fra Consuela Ross.

Se videoen over artiklen og vurder selv om det er Loch Ness-uhyret eller ej.

Consuela Ross er langt fra den første som hævder at have filmet Loch Ness-uhyret. Se flere påståede observationer herunder:

58 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere