Tysk teenager har ikke klippet fingernegle i fire år

Det er fire år siden, at Simone Taylor sidst klippede sine negle. 12.700 følger med på Instagram

Livet er for kort til ikke at have lange negle, mener tyske Simone. Foto: Privat
Livet er for kort til ikke at have lange negle, mener tyske Simone. Foto: Privat

'Fy for satan', 'Føj', 'De bliver nok klippet, når hun en dag skal ud i det virkelige liv og finde et arbejde'.

Sådan lød nogle af de mange kommentarer på ’Nationen!’, da Ekstra Bladet sidste år berettede om teenagepigen Simone Taylor fra Nuremberg i Tyskland, der ikke havde klippet sine negle i tre år.

De dengang 14,8 centimeter lange resultater viste hun stolt frem på det sociale medie Instagram, hvor hun har over 12.700 følgere, og i teksten om sig selv proklamerer, at 'livet er for kort til ikke at have lange negle'.

- Mine negle er for lange til at holde en kuglepen nu, sagde den 16-årige pige ifølge The Sun.

Derfor var hun nødt til at skrive på computer, hvor hun brugte sine knoer til at trykke på tasterne. En svær øvelse midt i en eksamenstid, kunne hun berette.

Men det var tydeligvis ikke nok til at få den unge tysker til at fatte neglesaksen. Hun deler nemlig fortsat flittigt billeder af sine negle, som nu efter fire år uden klipning også volder hende store problemer med at tage tøj på.

Besættelsen af de lange negle begyndte for Simone Taylor, da hun i 2014 for første gang prøvede at lægge neglelak på sine fingernegle. I den forbindelse så hun nogle guide-videoer på Youtube, og blev inspireret til at gøre ligesom de 'kendte' neglekunstnere. Det var aldrig meningen, at de skulle blive 15,2 centimeter lange, som tommelfingerneglene er det i dag.

Hun fortæller ifølge The Sun, at det tager tre timer at male de ti lange negle – men så er det også både med en base og en top coat-lak. Når lakken skal fjernes, tager det halvanden time for den unge tysker.

Se en række nye billeder af Simone Taylors negle her:

111 kommentarer
Vis kommentarer